1-YEAR TRAINING THE GAME OF LIFE

A magical journey to transmute your life & explore the unknown

Jaartraining | The game of life

Als je hebt deelgenomen aan Come as you are kan je je inschrijven voor onze jaartraining. Met een vaste groep van avontuurlijke zielen openen we een lichtcirkel waarmee we langere tijd in de diepte duiken. 

Zoals je van ons gewend bent zullen we werken met de kracht van de lichtcirkel, de informatie in alle multidimensionale lagen en de persoonlijke embodiement tot in het lichaam. Een sacred journey of remembrance, die verdeeld over 6 blokken een magische puzzel voor je zal openen en in elkaar laat klikken.

Welke magie er in jou wil openen, ga je tijdens de reis ervaren. En ja, dit betekent dat deze jaartraining ook een uitnodiging is in de overgave te stappen. Los te laten wat je al kent, voorbij de grenzen van je perceptie op onderzoek te gaan en thuis te brengen wat je ooit vergeten bent.  

Je leert herinneren hoe the Game of Life werkt, hoe jij deze informatie kan waarnemen, hiermee kan spelen, verdiepen, genieten van jezelf, de ander, de aarde en vele andere dimensies. Er is zo veel informatie aanwezig, maar wat betekent dit concreet, in het leven hier en nu? En de stappen jij te zetten hebt op de Aarde?

Voordat je intekent op deze reis is het belangrijk om te noemen dat we uitgaan van eigen draagkracht, een gelijkwaardig veld, waarin de waarheid in het moment geëerd wordt en je jezelf committeert om aanwezig te blijven, ook als het spannend wordt. Dit avontuur vraagt dan ook moedige blik.

Omdat wij werken met natuurkrachten en universele wetten die groter zijn dan onze persoonlijke (individuele) voorkeur, vraagt de jaartraining ook bereidheid om licht te schijnen op je eigen schaduw. Precies zo kan je herinneren, de grotere reis van je ziel die je, samen met de andere zielen van de jaartraining, uitpakt dankzij de spiegelingen die je ervaart in de structuren die wij neerzetten.

Weet dan ook dat deze jaartraining geen individueel therapietraject is, maar een magische reis van dieper herinneren van eigen oorsprong, zielenmissie en het lichtwerk wat jij te leven hebt.

Diving deep flying high

Elk blok heeft een eigen thema en een aantal spirits die met ons meereizen. We werken altijd in het moment, precies met wat zich nu aandient, met de adem en met spirit. We geloven in de complete ervaring, voorbij wat ons ego heeft bedacht dat welkom is en wat niet.

We zullen je dan ook uitnodigen in alle kleuren mogelijk, want dat is wat je bent, alle kleuren. Ook al ben je soms vergeten dat je alles bent. Je bent het mannelijke en het vrouwelijke en alle speelsheid daar door heen, het licht en de schaduw, the beauty and the beast. Als je instapt, ben je bereid om jouw cadeautjes uit te pakken, het goud te ontdekken in de schaduw en de lichte kanten.

In deze jaartraining werken we met structuren die de ervaring centraal zetten. Een precies mogen zijn waar we nu zijn, in contact met onszelf en de ander. Zo’n breed spectrum, van trauma tot extase, elke vibratie ervaren. Hierin steeds weer mogen openen en sluiten en de intelligentie van de ervaring leren herkennen. Je zal worden uitgenodigd eigen licht te verankeren, waarbij wij onze lichtcirkel gebruiken als groei katalysator. 

Daarom kiezen wij ook voor de duur van een jaartraining. Tussen elk blok zit ± 2 maanden van integratie, waarbinnen je nieuwe energie en informatie kan toepassen in het dagelijkse leven. Zo open je jezelf langzaam voor de tijdlijn die je werkelijk wil leven. Want als jij toestaat te veranderen, verandert de wereld met je mee.

Hoe gaan we werken met elkaar

We stappen in dit avontuur door een lichtcirkel te openen met elkaar. Dit betekent dat we letterlijk in de cirkel zullen werken, met de informatie die op dat moment verschijnt. En wat er verschijnt, is niet aan ons. Het enige wat wij kunnen doen is bereid zijn om met een nieuwsgierige blik op reis te gaan.

Hierbinnen werken we graag met de polariteit, het dankbaar kunnen zijn voor het oude en onderzoeken in nieuwe mogelijkheden. Je gaat jouw informatie uitpakken tot in je lichaam, in verbinding met spirit, met bewuste aandacht en intentie, een open perspectief en natuurlijk de adem. We gaan er van uit dat je nieuwsgierig bent naar eventuele verkramping en de expansie die hierbinnen verscholen ligt.

We zullen werken met verschillende elementen, van lichaamswerk, zelfonderzoek, diverse meditaties en bewust verbonden ademsessies, tot teachings van spirits en gidsen. Daarnaast zullen we ook contact maken met de diepere werking van rituelen. Dit alles doen we binnen het multidimensionale veld van de lichtcirkel die we met elkaar openen.

Ook zullen we vanuit een ruimer perspectief kijken naar de beweging van de oude wereld naar de Nieuwe Aarde. Je zou kunnen zeggen dat we als mensheid een reis maken van mind-perspectief naar het perspectief van het hart, wat een heel ander soort beleving is. In de nieuwe wereld is er geen guru die vertelt hoe je moet leven, het is belangrijk om weer te leren luisteren naar eigen, innerlijke wijsheid. Door in dit soort lichtcirkels te werken, krijg je gespiegeld wat jouw waarheid is en leer je deze te integreren. Dat is de kern van hoe wij werken. 

Je wordt uitgenodigd jouw unieke trilling te leven en de magie hier op aarde te delen. De sleutels die jou gegeven zijn, kan alleen jij ontdekken. Wat jij te leven hebt, ligt in jou besloten. Heb je zin om langere tijd met ons de diepte in te gaan?

Een tipje van de sluier

Het eerste blok gaan we op reis met ons bekende zelf. We onderzoeken onze programmeringen en de werking van acceptatie. Durf jij de deuren van zelfliefde voor jezelf te openen? De trilling van acceptatie geeft toegang tot al wat je bent, van innerlijke criticus tot inner kind, van mens tot mysterie. Dit is niet alleen een onderzoek van de mind, wat ons veel heeft gebracht, maar vraagt je af te dalen tot in het compassievolle hart, wat vertelt dit jou?

Blok 2 is het grote transmutatieblok, we duiken de diepte in met de krachtige energie van de firestarter. Je wordt uitgenodigd je schaduw te ervaren, blokkades te eren en je perspectief op woede, haat en zelfs agressie te onderzoeken. Hierbij kijken wij naar hechting in dit leven met ouders en hoe je van tijdslijnen kan wisselen. Een opnieuw leren luisteren naar spanning in het lichaam, ook zichtbaar in stress of ziekte: welke wijsheid heb jij nog uit te pakken?

In blok 3 nemen de engelen ons mee naar de hogere vibraties en parallelle levens. Wat heb je uit te pakken in jouw licht, durf je echt in overgave en loslaten te vallen? Het expanderen middels de kracht van dankbaarheid en vergeving tot in elke cel en hoe je deze hogere trilling kan integreren tot in je lichaam. Wat gebeurt er wanneer jij jezelf toestaat om je geluk, de straling van binnenuit, helemaal te leven? Wat als vrijheid het nieuwe normaal zou kunnen zijn?

Blok 4 zullen we werken met Maria Magdalena en de divine feminine. Wat is liefde en als je helemaal liefde bent, wat betekent dat dan? Een thuiskomen in de diepere verbinding met jezelf, toestaan in alle naaktheid tevoorschijn te komen en te onderzoeken hoe je relateert met de ander. Een terugkeer naar onschuld, waarbij je ruimte geeft aan jouw originele trilling en kan ontspannen in aanraking. Zacht en eerlijk word je uitgenodigd te ontdekken: wat is werkelijke intimiteit en extase voor jou?

Blok 5 gaan we op avontuur met Lilith en de sacred masculine. Een dans van kracht en seksualiteit, met de Shakti, onze levensenergie, stromend door ons lichaam. Je gaat kijken naar grenzen en confrontatie, vrije speelsheid en hoe je omgaat met jouw verlangens. Een nemen wat jij wil, in contact met het heilige vuur van binnenuit. Durf jij te onderzoeken buiten je comfortzone, want wat gebeurt er als jij in jouw kracht verschijnt?

Blok 6, het universum en jij, een gelaagde reis die je uitnodigt te luisteren naar hoger zelf en te communiceren met spirit. We verbinden met de trilling van universele liefde, de toegangspoort naar een diepere ervaring van eenheid. Je maakt contact met de informatie van het derde oog en hoe je daarmee kan werken. Ben jij klaar voor een multidimensionale reis? Het uitpakken van jouw magie en life purpose. En, als je jouw nieuwe licht helemaal toestaat, hoe zet jij dan jouw trilling vol in de wereld?

The magic is real

Je kan alleen deelnemen aan deze jaartraining als je bekend bent met onze manier van werken. Met verschillende structuren nodigen we je uit om verder te gaan dan het bekende. Herontdek hoe vervullend echte vrijheid voelt.

Na inschrijving nodigen we je uit voor een intake gesprek voor aanvang van de training. Na dit gesprek is je inschrijving definitief.

KOSTEN

De bijdrage voor deze jaartraining is €4900,-. Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen, wel rekenen wij daar €60 administratiekosten voor. We zijn graag transparant over de opdeling van de kosten:

Trainingskosten zijn €2200,- voor alle weekenden (prijs incl. 21% BTW a €382,-). Deze kosten gaan o.a. naar het uitbetalen van ons als trainers, de administratie en communicatie, vervoerskosten en alle overige bedrijfskosten.

Materiaalkosten zijn €300,- voor alle weekenden (prijs incl. 21% BTW a €52,-). Deze kosten gaan o.a. naar materialen, producten en aankleding van de blokken.

Accommodatiekosten zijn €2400,- voor alle weekenden (prijs incl. 21% BTW a €417,-). Deze kosten gaan o.a. naar de locatie, verblijf op en gebruik van het landgoed, biologisch-vegetarische maaltijden, koffie/thee & fruit en de schoonmaak.

Heb je nog meer vragen over de jaartraining?
Je kan contact met ons opnemen via welcome@codesoftheheart.com of via het contactformulier. Daarnaast lees je hier meer over de algemene voorwaarden.

ANNULERING

> 12 weken voor aanvang:
80% restitutie*

10 – 12 weken voor aanvang:
50% restitutie*

10 – 6 weken voor aanvang:
25% restitutie*

< 6 weken voor aanvang:
0% restitutie*

*Je kan binnen 72 uur na aanmelding kosteloos annuleren (m.u.v. 14 dagen voor aanvang van de jaartraining).

Data

De jaartraining bestaat uit 6 weekenden (vrijdag, zaterdag, zondag). Wanneer wij deze weer willen geven, kan je hier de nieuwe data vinden. Op dit moment zijn er geen nieuwe data bekend.

Details

Aanvang en einde
vrijdag 10.30u t/m zondag 17.00u

Prijs
€4900* all-in verblijf en heerlijk complete vegetarische maaltijden.

* Betaling in termijnen mogelijk, neem hiervoor contact met ons op

Inschrijven

Op dit moment is inschrijven niet mogelijk.

OVER ONS

De training wordt begeleid door Lo Hermsen en Malou Tan. Lo werkt in het systemische veld, met adem- en lichaamswerk. Ze nodigt je uit om thuis te komen, ook daar waar jij jezelf vergeten bent. Malou werkt als gidsenvertaler en spiritchanneler. Zij nodigt je uit om te herinneren wie je ten diepste bent.

We kijken er naar uit om een prachtige tijd met je te ervaren en we verheugen ons dit avontuur met je aan te gaan. Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt.

REVIEWS

WAT ANDEREN ZEGGEN

“Het is moeilijk in woorden te beschrijven hoe bijzonder ik dit proces weekend met Malou en Lo vond, in één woord: MAGISCH! Een bijzondere combinatie van adem en spirit, raakte in drie dagen zoveel aan; het vinden van eigen ruimte en stilte, mezelf leren ontmoeten precies waar en hoe ik op dit moment ben, hernieuwde verbinding met mijn hart, de moed om helemaal voor mijn passie te staan en deze te volgen. Dit allemaal onder de fantastische begeleiding van Malou en Lo en de liefdevolle bedding van de hele groep. De prachtige locatie en het heerlijke eten maakte de retraite helemaal compleet. Een innerlijke reis waar ik nog lang van ga genieten!”

“Ik had al veel met Lo en de adem gereisd en verwachtte dan ook een weekend rijk aan ervaringen. Malou kende ik nog helemaal niet en ik had dan ook geen idee… Het was mijn eerste kennismaking met Spirit, gidsen, engelen. Het was niet nodig om er in te geloven. Ze waren er gewoon, voelbaar, tastbaar, levendig, magisch. Als steun in mijn rug, als cheerleaders die me aanmoedigen om nog meer ‘ja’ te zeggen tegen alles wat op mijn pad komt. Maar vooral met hun wijsheid die direct raakt in het hart. Malou en Lo maakten het mogelijk dat hun energie en die van de groep samenvloeiden tot een enorm energieveld, waarin ik voelde dat alles op z’n plaats viel. Geen antwoorden meer nodig van buitenaf, geen prangende vragen. Alles was er al van binnen en precies goed voor mij. Zo mooi ook om met alle geweldige deelnemers verbinding te voelen, elk persoon die mij een stuk van mijn eigen proces liet doorvoelen. Genoten van elke minuut. Het eten (ook een feest voor het oog), het gezelschap, de inspirerende woorden van Lo en Malou, de atmosfeer van Moon’s farm, het vuur. Het leven gevierd! Het ruime gevoel, de warme energiegloed voel ik nu, een week later, nog steeds.”

“Ik dacht dat ik al heel wat paadjes had bewandeld maar deze kende ik toch nog niet ? Wat een ervaring zeg, ik moet echt even bijkomen en dit is pas het begin! Ik was even vergeten hoe fijn het is om je te laten raken, de subtiliteit van de ervaring, de lagen, de bedding waarin alles welkom is. Ik heb (en dat komt niet vaak voor) eigenlijk echt geen feedback… Ik vond het programma echt heel mooi in balans. De combinatie van kader en werken in het moment, de spirits, het fysieke, de afwisseling tussen het individuele en het groepsproces. Jullie ondersteuning zacht, afgestemd en soms right in my face. Ik heb echt mijn eigen rivier voelen stromen en dat is alles waard.”

Meer weten?

Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

Start typing and press Enter to search