1-YEAR TRAINING THE GAME OF LIFE

A tantric journey to transmute your life & explore the unknown

Jaartraining | The game of life

Als je hebt deelgenomen aan Come as you are kan je je inschrijven voor onze jaartraining. Met een groep van 12-18 avontuurlijke zielen duik je langere tijd in de diepte. De training bestaat uit 6 drie daagse weekenden en vele magische dimensies, waarbij elk weekend een ander thema centraal staat.

We hebben deze jaartraining geschreven gebaseerd op tantrische principes. Ook wij, Lo en Malou, hebben elkaar via de tantra leren kennen. Binnen de tantra zijn er vele stromingen, onze vorm van werken valt onder witte tantra, ofwel proceswerk, waarbij we werken met de levensenergie. Een precies mogen zijn waar we nu zijn, in contact met onszelf en de ander, van trauma tot extase, elke vibratie mogen ervaren. Hierin steeds weer mogen openen en sluiten en de intelligentie van onze ervaring leren herkennen. Je zal worden uitgenodigd om je te vervullen met je eigen levensbron, waarbij wij proceswerk gebruiken als groei katalysator. 

Daarom kiezen wij ook voor een jaartraining. Tussen elk blok zit 2 maanden van integratie, waarbinnen je nieuwe energie en informatie een beetje kan oefenen in het dagelijkse leven. Zo kan je langzaam stappen zetten naar het leven dat echt goed past bij wat je werkelijk wil leven.

Elk weekend heeft een aantal spirits en thema’s die centraal staan. We werken altijd in het moment, precies met wat zich nu aandient, met de adem en met spirit. We geloven in de complete ervaring, voorbij wat jouw ego heeft bedacht dat welkom is en wat niet. We zullen je dan ook uitnodigen in alle kleuren mogelijk, want dat is wat je bent, alle kleuren. Ook al ben je soms vergeten dat je alles bent. Je bent het mannelijke en het vrouwelijke en alle speelsheid daar door heen, het licht en de schaduw, the beauty and the beast. We kijken met je mee naar de magie die van binnenuit tevoorschijn komt. Door het herinneren van al wat je bent, worden er steeds meer kleuren beschikbaar. Je wordt uitgenodigd alle cadeautjes uit te pakken, het goud te ontdekken in jouw schaduw en je lichte kanten.

Diving deep flying high

We werken dan ook graag met de polariteit, het dankbaar kunnen zijn voor het oude en onderzoeken in nieuwe mogelijkheden die je nu nog niet kent, maar zeker wel beschikbaar zijn. Zoals gezegd, werken we met lichaam en spirit, met aandacht en intentie, vanuit een oordeelloos waarnemen en natuurlijk de adem. We zijn nieuwsgierig naar verkramping en de expansie die hierbinnen verscholen ligt. Zo zitten er verschillende onderdelen in de jaartraining: lichaamswerk, energiewerk, zelfonderzoek, verschillende meditaties, ademwerk, beweging, dans en verbinding met spirit. Daarnaast zullen we ook contact maken met de diepere werking van rituelen. 

Ook vanuit een ruimer perspectief zullen wij kijken naar de beweging van de oude wereld (3D) naar de nieuwe aarde (5D). Je zou kunnen zeggen dat we als mensheid een reis maken vanuit mind perspectief richting het perspectief van het hart, wat weer een heel ander soort beleving is. In de nieuwe wereld is er geen guru die vertelt hoe je moet leven, hiervoor is het belangrijk om weer te leren luisteren naar eigen, innerlijke wijsheid. Door in dit soort groepen te werken, krijg je gespiegeld wat jouw waarheid is en leer je deze te integreren. Dat is de kern van hoe wij werken. 

Een paar jaar geleden kregen wij, Malou en Lo, de boodschap dat wij moesten gaan samenwerken en velden moesten creëren waarbinnen wij gelijken zijn en waar het magische werk mag ontvouwen, daar draagt iedereen aan bij. Want uiteindelijk creëren we een veld met elkaar, juist doordat ieder van ons zichzelf inbrengt. Je wordt dan ook uitgenodigd jouw unieke trilling te leven en de magie hier op aarde te delen. 

De sleutels die jou gegeven zijn, kan alleen jij ontdekken. Wat jij te leven hebt, ligt in jou besloten. Heb je zin om langere tijd met ons de diepte in te gaan?

Een tipje van de sluier

Het eerste blok gaan we op reis met Witte Tara, de goddess of compassion en de acceptatie van jezelf. Durf jij de deuren van zelfliefde voor jezelf te openen? De trilling van acceptatie geeft toegang tot al wat je bent, van innerlijke criticus tot inner kind, van mens tot mysterie. Dit is niet alleen een onderzoek van de mind, wat ons veel heeft gebracht, maar vraagt je af te dalen tot in het compassievolle hart, wat vertelt dit jou?

Blok 2 is het grote transformatieblok, we duiken de diepte in met de krachtige energie van Kali. Je wordt uitgenodigd je schaduw te ervaren, blokkades te eren en je perspectief op woede, haat en zelfs agressie te onderzoeken. Het gevoel dat je alles kan zijn wat je ook maar wil, waarom zou je vasthouden aan één vorm? Hierbij kijken wij naar hechting in dit leven, met ouders en familielijn, maar ook naar hechting tot vorige en aankomende levens. Een opnieuw leren luisteren naar spanning in het lichaam, ook zichtbaar in stress of ziekte: welke wijsheid heb jij nog uit te pakken?

In blok 3 nemen de engelen ons mee naar de hogere vibraties. Wat heb je uit te pakken in jouw licht, durf je echt in overgave en loslaten te vallen? Het expanderen middels de kracht van dankbaarheid en vergeving tot in elke cel en hoe je deze hogere trilling kan integreren tot in je lichaam. Wat gebeurt er wanneer jij jezelf toestaat om je geluk, de straling van binnenuit, helemaal te leven? Wat als vrijheid het nieuwe normaal zou kunnen zijn?

Blok 4 zullen we werken met Mary Magdalene en de divine feminine. Wat is liefde en als je helemaal liefde bent, wat betekent dat dan? Een thuiskomen in de diepere verbinding met jezelf, toestaan in alle naaktheid tevoorschijn te komen en te onderzoeken hoe je relateert met de ander. Een terugkeer naar onschuld, waarbij je ruimte geeft aan jouw originele trilling en kan ontspannen in aanraking. Zacht en eerlijk word je uitgenodigd te ontdekken: wat is werkelijke intimiteit en extase voor jou?

Blok 5 gaan we op avontuur met Lilith en de divine masculine. Een dans van kracht en seksualiteit, met de Shakti, onze levensenergie, stromend door ons lichaam. Je gaat kijken naar grenzen en confrontatie, vrije speelsheid en hoe je omgaat met jouw verlangens. Een nemen wat jij wil, in contact met het heilige vuur van binnenuit. Durf jij te onderzoeken buiten je comfortzone, want wat gebeurt er als jij in jouw kracht verschijnt?

Blok 6, het universum en jij, een gelaagde reis die je uitnodigt te luisteren naar hoger zelf en te communiceren met spirit. We verbinden met de trilling van universele liefde, zelfliefde en liefde voor de buitenwereld. Je maakt contact met de informatie van het derde oog en hoe je daarmee kan werken. Ben jij klaar voor een multidimensionale reis? Het uitpakken van jouw magie en life purpose. En, als je jouw nieuwe licht helemaal toestaat, hoe zet jij dan jouw trilling vol in de wereld?

The magic is real

Je kan alleen deelnemen aan deze jaartraining als je bekend bent met onze manier van werken. Met verschillende structuren nodigen we je uit om verder te gaan dan het bekende. Herontdek hoe juicy echte vrijheid voelt.

Na inschrijving nodigen we je uit voor een intake gesprek voor aanvang van de training. Na dit gesprek is je inschrijving definitief.

KOSTEN

De bijdrage voor deze jaartraining is €4900,-. Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen, wel rekenen wij daar €60 administratiekosten voor. We zijn graag transparant over de opdeling van de kosten:

Trainingskosten zijn €2200,- voor alle weekenden (prijs incl. 21% BTW a €382,-). Deze kosten gaan o.a. naar het uitbetalen van ons als trainers, de administratie en communicatie, vervoerskosten en alle overige bedrijfskosten.

Materiaalkosten zijn €300,- voor alle weekenden (prijs incl. 21% BTW a €52,-). Deze kosten gaan o.a. naar materialen, producten en aankleding van de blokken.

Accommodatiekosten zijn €2400,- voor alle weekenden (prijs incl. 21% BTW a €417,-). Deze kosten gaan o.a. naar de locatie, verblijf op en gebruik van het landgoed, biologisch-veganistische maaltijden, verse koffie/thee, koekjes & fruit en de schoonmaak.

Meerprijs individuele kamer is €20,- per nacht. Dit verrekenen we per weekend, want deze mogelijkheid is slechts beperkt beschikbaar.

Heb je nog meer vragen over de jaartraining?
Je kan contact met ons opnemen via welcome@codesoftheheart.com of via het contactformulier. Daarnaast lees je hier meer over de algemene voorwaarden.

ANNULERING

< 12 weken voor aanvang:
80% restitutie*

10 – 12 weken voor aanvang:
50% restitutie*

10 – 6 weken voor aanvang:
25% restitutie*

> 6 weken voor aanvang:
0% restitutie*

*Je kan binnen 72 uur na aanmelding kosteloos annuleren (m.u.v. 14 dagen voor aanvang van de jaartraining).

Data

De jaartraining bestaat uit 6 weekenden (vrijdag, zaterdag, zondag):

2023
15, 16, 17 december

2024
12, 13, 14 januari
8, 9, 10 maart
10, 11, 12 mei
12, 13, 14 juli
6, 7, 8 september

Data huidige jaartraining: 9, 10, 11 december 2022 / 10, 11, 12 februari / 14, 15, 16 april / 16, 17, 18 juni / 25, 26, 27 augustus / 27, 28, 29 oktober 2023

Details

Aanvang en einde
vrijdag 10.30u t/m zondag 17.00u

Locatie
The Place to Be, Zelhem

Prijs
€4900* all-in verblijf en heerlijk complete vegetarische maaltijden.

Daarnaast is er beperkte mogelijkheid tot verblijf in individuele kamer, met een meerprijs van €20 per nacht.

* Betaling in termijnen mogelijk, neem hiervoor contact met ons op

Inschrijven
  OVER ONS

  De training wordt begeleid door Lo Hermsen en Malou Tan. Lo werkt in het systemische veld, met adem- en lichaamswerk. Ze nodigt je uit om thuis te komen, ook daar waar jij jezelf vergeten bent. Malou werkt als gidsenvertaler en spiritchanneler. Zij nodigt je uit om te herinneren wie je ten diepste bent.

  We kijken er naar uit om een prachtige tijd met je te ervaren en we verheugen ons dit avontuur met je aan te gaan. Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt.

  REVIEWS

  WAT ANDEREN ZEGGEN

  “Het is moeilijk in woorden te beschrijven hoe bijzonder ik dit proces weekend met Malou en Lo vond, in één woord: MAGISCH! Een bijzondere combinatie van adem en spirit, raakte in drie dagen zoveel aan; het vinden van eigen ruimte en stilte, mezelf leren ontmoeten precies waar en hoe ik op dit moment ben, hernieuwde verbinding met mijn hart, de moed om helemaal voor mijn passie te staan en deze te volgen. Dit allemaal onder de fantastische begeleiding van Malou en Lo en de liefdevolle bedding van de hele groep. De prachtige locatie en het heerlijke eten maakte de retraite helemaal compleet. Een innerlijke reis waar ik nog lang van ga genieten!”

  “Ik had al veel met Lo en de adem gereisd en verwachtte dan ook een weekend rijk aan ervaringen. Malou kende ik nog helemaal niet en ik had dan ook geen idee… Het was mijn eerste kennismaking met Spirit, gidsen, engelen. Het was niet nodig om er in te geloven. Ze waren er gewoon, voelbaar, tastbaar, levendig, magisch. Als steun in mijn rug, als cheerleaders die me aanmoedigen om nog meer ‘ja’ te zeggen tegen alles wat op mijn pad komt. Maar vooral met hun wijsheid die direct raakt in het hart. Malou en Lo maakten het mogelijk dat hun energie en die van de groep samenvloeiden tot een enorm energieveld, waarin ik voelde dat alles op z’n plaats viel. Geen antwoorden meer nodig van buitenaf, geen prangende vragen. Alles was er al van binnen en precies goed voor mij. Zo mooi ook om met alle geweldige deelnemers verbinding te voelen, elk persoon die mij een stuk van mijn eigen proces liet doorvoelen. Genoten van elke minuut. Het eten (ook een feest voor het oog), het gezelschap, de inspirerende woorden van Lo en Malou, de atmosfeer van Moon’s farm, het vuur. Het leven gevierd! Het ruime gevoel, de warme energiegloed voel ik nu, een week later, nog steeds.”

  “Ik dacht dat ik al heel wat paadjes had bewandeld maar deze kende ik toch nog niet ? Wat een ervaring zeg, ik moet echt even bijkomen en dit is pas het begin! Ik was even vergeten hoe fijn het is om je te laten raken, de subtiliteit van de ervaring, de lagen, de bedding waarin alles welkom is. Ik heb (en dat komt niet vaak voor) eigenlijk echt geen feedback… Ik vond het programma echt heel mooi in balans. De combinatie van kader en werken in het moment, de spirits, het fysieke, de afwisseling tussen het individuele en het groepsproces. Jullie ondersteuning zacht, afgestemd en soms right in my face. Ik heb echt mijn eigen rivier voelen stromen en dat is alles waard.”

  Meer weten?

  Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

  Start typing and press Enter to search