3-DAY RETREAT COME AS YOU ARE

A nourishing deep dive with breath, spirit and body

3-day retreat | Come as you are

Kom drie dagen ontspannen, verdiepen en genieten. Met elkaar openen we een krachtig lichtveld (o.a. met verbonden ademsessies, channelings & rituelen). Zo ontstaat er een sacred space van transmutatie, waar kwaliteiten en innerlijke vrijheid weer herinnerd worden. Dit alles in de bedding van een prachtig landgoed, lekker eten en een mooie, stille omgeving.

Met een groep van ± 12 deelnemers ga je 3 dagen op avontuur. We ontvangen je op een ruim landgoed in het groen, waar je met rijke biologisch-vegetarische maaltijden in de watten wordt gelegd, terwijl je op onderzoek gaat in het spectrum van licht en donker. Waar sta jij nu? Waar wil je naar toe?

We nemen je mee in de wereld van adem en spirit. We nodigen je uit te ontmoeten, precies wat er nu in je leeft. Zodat jij kan herinneren, jouw unieke beweging: de kwaliteiten die de jouwe zijn, de stappen die je hebt te zetten en wat je hiervoor los mag laten.

We leven in een bijzondere tijd, die ons uitdaagt om de transitie te maken van mind-bewustzijn (3D) naar hart-bewustzijn (5D en meer). Het vraagt moed om dit pad te bewandelen. Wij, Malou en Lo, begeleiden de lichtcirkel waarbinnen jij op onderzoek gaat. Welke beweging wil jouw hart maken?

We zullen werken met het grotere veld van informatie. Dit is een zachte en directe manier van werken in het moment. Een laten ontvouwen van de magie, ervaarbaar hier en nu, in jouw lichaam en persoonlijke ervaring. We begeleiden je tot concrete inzichten en stappen die ondersteunend zijn voor jouw levenspad.

odes_of_the_heart_procesweekend_come_as_you_are_lohermsen_maloutan

Een reis langs vele dimensies

Het maakt niet uit waar je staat, met welke vraag, verlangen of behoefte je binnenkomt. Alles geeft toegang tot jouw essentie. Of je hier nu bewust van bent of niet. Juist daar waar jij jezelf vergeten bent, zul je weer ontmoeten, mag je thuiskomen. Een reis van zelfliefde, beminnen van je eigenheid. De dagen zullen je uitnodigen voorbij oordeel en hard werken. Zodat je met zachte blik kan ervaren, wat er door jou heen geleefd wil worden.

Zo welkom.

Je zou kunnen zeggen dat het een reis wordt langs vele dimensies. Een avontuurlijke reis ook, waarbij we ons verbinden met de intelligentie van het hart, de energie van de groep en het energetische veld van het universum zelf.

Als je uitgaat van divine timing, dan komen alle groeiprocessen op het juiste moment. Durf jij in de schaduw te ademen en vanuit hier jouw nieuwe licht te ontdekken? Wat dit mysterie voor jou betekent en welke stappen jij te zetten hebt, ga je in dit multidimensionale weekend ervaren.

As above so below.

De sleutels die jou gegeven zijn, kan alleen jij ontdekken.
Wat jij te leven hebt, ligt in jou besloten.
Heb je zin de sprong te wagen?

Over ons

Het weekend wordt begeleid door Lo Hermsen en Malou Tan. Lo werkt in het systemische veld, met adem- en lichaamswerk. Ze nodigt je uit om thuis te komen, ook daar waar jij jezelf vergeten bent. Malou werkt als gidsenvertaler en spiritchanneler. Zij nodigt je uit om te herinneren wie je ten diepste bent.

We kijken er naar uit om een prachtige tijd met je te ervaren en we verheugen ons deze reis met elkaar te maken. Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt.

Data & details

Data
2, 3, 4 juni 2023 | 8ste editie VOL
4, 5, 6 augustus 2023 | 9de editie VOL
Datum onbekend | 10de editie
wanneer vol, inschrijven wachtlijst mogelijk

Aanvang en einde
vrijdag 10.30u t/m zondag 17.00u
inloop vanaf 10.30u, start programma 11.00u

Inschrijven

Selecteer hier jouw editie:
Nieuwe data onbekend.

REVIEWS

WAT ANDEREN ZEGGEN

“Het is moeilijk in woorden te beschrijven hoe bijzonder ik dit proces weekend met Malou en Lo vond, in één woord: MAGISCH! Een bijzondere combinatie van adem en spirit, raakte in drie dagen zoveel aan; het vinden van eigen ruimte en stilte, mezelf leren ontmoeten precies waar en hoe ik op dit moment ben, hernieuwde verbinding met mijn hart, de moed om helemaal voor mijn passie te staan en deze te volgen. Dit allemaal onder de fantastische begeleiding van Malou en Lo en de liefdevolle bedding van de hele groep. De prachtige locatie en het heerlijke eten maakte de retraite helemaal compleet. Een innerlijke reis waar ik nog lang van ga genieten!”

“Ik dacht dat ik al heel wat paadjes had bewandeld maar deze kende ik toch nog niet ? Wat een ervaring zeg, ik moet echt even bijkomen en dit is pas het begin! Ik was even vergeten hoe fijn het is om je te laten raken, de subtiliteit van de ervaring, de lagen, de bedding waarin alles welkom is. Ik heb (en dat komt niet vaak voor) eigenlijk echt geen feedback… Ik vond het programma echt heel mooi in balans. De combinatie van kader en werken in het moment, de spirits, het fysieke, de afwisseling tussen het individuele en het groepsproces. Jullie ondersteuning zacht, afgestemd en soms right in my face. Ik heb echt mijn eigen rivier voelen stromen en dat is alles waard.”

“Come as you are – mijn levensthema: m’n eigen ruimte durven innemen, mezelf uitspreken en écht mezelf zijn. Mogen zijn wie ik ben. In het weekend van Lo en Malou kwam dit allemaal samen. Ik was er 100% zeker van dat ik naar dit weekend moest komen, ik kende Lo al vanuit de ‘ademwereld’ en vind haar manier van werken zo ontzettend fijn. En naar Malou haar manier van werken was ik ook zo nieuwsgierig.

Dit weekend was één groot cadeau. Naast het eten dat echt gewéldig was heb ik mezelf, in de veilige omgeving die Malou en Lo creëren, op een dieper niveau mogen ontmoeten. Ik heb gezien wat mij nog tegenhoudt om écht mezelf te zijn. Ik ben met mezelf geconfronteerd, ik heb tranen gelaten, losgelaten en mijn inner wildness komt nu steeds meer naar boven. Heerlijk vind ik het. Hoe Malou en Lo steeds bleven benadrukken hoe belangrijk het is om eigen ruimte in te nemen neem ik voor altijd mee. Het is mijn persoonlijke mantra geworden! En dagelijks daag ik mezelf uit om mezelf uit te blijven spreken met mijn zenuwen en spanningen onder m’n arm. Liefdevol, zacht en super krachtig. Ook het programma vond ik super fijn. Ademen, delen, proces ronde waarin je je persoonlijke vraag kon stellen, channelings (voor mij is er een hele nieuwe wereld opengegaan, zo tof!) en ook ruimte om te ZIJN.

Dit weekend kwam voor mij precies op het goede moment. Ik pluk hier nog steeds de vruchten van. Dankjewel lieve Lo & Malou, jullie zijn geweldig en ik weet zeker dat ik weer een weekend ga deelnemen.”

“Het was een bijzonder weekend, waarin allerlei nieuwe en oude dingen zich weer aan me voorgedaan hebben. Jullie hebben een super veilige omgeving weten te maken waarin zoveel mogelijk was. Het lag allemaal voor het oprapen! Ik kan niet anders zeggen dat het programma echt fantastisch was, zo afgestemd, meebewegend en passend. Locatie en eten waren ook amazing. Alles zat erin! Jullie sensitiviteit om af te stemmen op elkaar en een groep is een grote kracht, cherish it!”

“Ik had al veel met Lo en de adem gereisd en verwachtte dan ook een weekend rijk aan ervaringen. Malou kende ik nog helemaal niet en ik had dan ook geen idee… Het was mijn eerste kennismaking met Spirit, gidsen, engelen. Het was niet nodig om er in te geloven. Ze waren er gewoon, voelbaar, tastbaar, levendig, magisch. Als steun in mijn rug, als cheerleaders die me aanmoedigen om nog meer ‘ja’ te zeggen tegen alles wat op mijn pad komt. Maar vooral met hun wijsheid die direct raakt in het hart. Malou en Lo maakten het mogelijk dat hun energie en die van de groep samenvloeiden tot een enorm energieveld, waarin ik voelde dat alles op z’n plaats viel. Geen antwoorden meer nodig van buitenaf, geen prangende vragen. Alles was er al van binnen en precies goed voor mij. Zo mooi ook om met alle geweldige deelnemers verbinding te voelen, elk persoon die mij een stuk van mijn eigen proces liet doorvoelen. Genoten van elke minuut. Het eten (ook een feest voor het oog), het gezelschap, de inspirerende woorden van Lo en Malou, de atmosfeer van Moon’s farm, het vuur. Het leven gevierd! Het ruime gevoel, de warme energiegloed voel ik nu, een week later, nog steeds.”

“Wat ben ik blij dat ik dit heb mogen ervaren! Ok, ik wist wel dat ik ‘on track’ was, maar wat heerlijk om alle tekenen te krijgen en te voelen, dat het ook daadwerkelijk zo is. Het was niet moeilijk voor mij om ‘ja’ tegen alles te zeggen, mijn verzet tegen het leven te laten varen tijdens het weekend. Maar ook na het weekend blijf ik mezelf verbazen. Ik heb duidelijk een flink duwtje in mijn rug gekregen. Wat hebben jullie veel gegeven en gedeeld!”

“Ik voelde me heel vrolijk en nog steeds voel ik de innerlijke rust in mij. Maak me niet meer druk om allerlei “kleine “beslommeringen. (Ze gaan wat meer langs me heen.) Heb ook echt het gevoel dat ik niet iedereen meer op mijn schouders hoef te nemen. Dit weekend heeft me heel goed gedaan. En laat me eindelijk inzien dat ik er mag zijn. Ik ben dan ook heel benieuwd wat zo n jaartraining gaat doen met mij, ik heb er super veel zin in !”

“Het is nu ruim 2 weken geleden dat ik het het procesweekend heb mogen bijwonen. En ik ben nog steeds aan het nagenieten! Wat vond ik het waanzinnig mooi. En magisch.

De eerste dag was vooral spannend voor mij omdat ik geen held ben in het delen van mijn issues. Maar gaandeweg besefte ik dat iedereen zijn kwetsbaarheden heeft en we allemaal mogen zijn zoals we zijn. Wat een heerlijk bevrijdend gevoel! Het ademen vond ik te gek! Het heeft me ook veel gebracht. Ik denk vooral dat ik meer ruimte durf in te nemen, tevreden ben met mezelf en met wat er is, en veel meer liefde durf te geven en toe durf te laten. Super fijn! Ik voelde me gedragen door de groep en door jullie, een fantastisch gevoel, alsof je thuis komt. Veel dank voor jullie begeleiding, support, enthousiasme, liefde, begrip, aandacht en humor. Ik heb van jullie genoten! Wat een prachtig stel!

Het eten mis ik nog dagelijks, zo lekker en met liefde gemaakt door de lieve kokkin. De locatie is perfect, met de vergezichten en de rust die het uitstraalt.”

“Ik heb enorm genoten! Wat een magisch en mooi weekend! Het klopte gewoon, alle activiteiten raakte eigenlijk 1 thema welke in het weekend aandacht mocht krijgen. Dat is magisch! ? Nu, bijna 2 weken later voel ik het nog steeds. Dat is echt de kracht van jullie werk, adem en spirit samen. Tevens dat het in een weekend was, het werkt versterkend en door. Ik heb veel spirituele activiteiten gedaan, maar deze manier van ‘werken’ vind ik erg fijn, doet mij veel en het voelt als thuiskomen. Ook de combinatie met spirit, het grotere geheel. Dat resoneert voor mij en past bij mij.

Ik voelde al snel, het smaakt naar meer of nog eens. De keuze voor de jaartraining was snel gemaakt. Ik ben benieuwd wat er nog meer mag ontvouwen en ik mag gaan uitpakken om het leven te gaan leven wat bij mij past en bedoeld is ❤️ “

“Ik wil jullie graag bedanken voor het weekend. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Tijdens een meditatie heb ik echt contact kunnen maken met mijn hart en gevoeld hoe vol deze eigenlijk is. Terwijl ik al die tijd dacht dat er enkel leegte was. Ik vind jullie echt fantastisch samen. De combinatie is echt goud waard! Het meest diepgaande weekend dat ik ooit heb gehad. Ik heb mijzelf in alle puurheid, kwetsbaarheid en in mijn schaduw durven tonen.”

“Dank je wel voor het bijzonder liefdevolle weekend! Magisch! Ik heb intens genoten van jullie begeleiding, het programma, de prachtige locatie en het heerlijke eten en lieve groep mensen. De cadeaus ben ik in kleine stapjes aan het uitpakken. Ik durf te vertrouwen op mijn intuïtie! Wat een cadeau! In mijn werk ga ik een nieuw pad op. En ook op andere gebieden voel ik. De eerste stap ik vorige week gezet. Met dank aan het weekend. Ik heb mijn werkgever laten weten dat ik afscheid ga nemen. Spannend, ik ga het als een avontuur zien. Er ontvouwen zich zoveel mooie en liefdevolle dingen de laatste weken. Ik voel dat ik gesteund word door moeder aarde, de engelen en veel meer. Ik ben jullie dankbaar!”

Meer weten?

Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

Start typing and press Enter to search