Welkom bij The game of life

Afgelopen weekend zijn we begonnen met onze jaartraining The game of life, een multidimensionale reis met adem en spirit. Waar we met adem als anker een gevoelig veld openen van vele lagen en dimensies. Hier delen we de volledige openingschanneling van de The Council of Light, in het moment vertaald door Malou:

“Welkom allemaal bij deze reis, in een vol jaar. Heel leuk om ook het menselijke tijdsbestek te noemen: een jaar. Want vanuit de plek waar wij zijn, de zevende dimensie, is geen tijd. Maar weet wel, dat dit jaar, wat jullie zullen aangaan, in verhouding veel sneller zal voelen, dan dat je gewend bent. Waarom? Omdat het proces waar je in valt, een versneller zal zijn in je leven. Dus de plek van tijdsloosheid en de plek van de snelle ervaring, zullen elkaar afwisselen.

Door de ervaring helemaal toe te staan in je lichaam, kan je namelijk veel sneller ascenderen dan dat je gewend bent. We zullen een jaar met jullie meereizen, in verbinding met de stem van Malou, waarvoor dank.

En omdat we dit jaar met jullie gaan starten, stellen we ons graag even voor: Wij zijn de Council of Light, een licht en engelen federatie in de zevende dimensie. We zijn geen losse entiteit, we zijn een lichtbron van informatie, die advies geeft over de golven van ascensie op Aarde. We zullen daarom in grotere en algemeenheden spreken, zodat je goed blijft voelen: wat is mijn waarheid in het moment? Op persoonlijk vlak zal Malou persoonlijke gidsen vertalen, maar dat is niet onze taak. Wij laten het grotere pad zien. Een mogelijkheid om te kunnen bewandelen. Je hebt echter altijd vrije keus, om zelf te beslissen wat bij je past. We dragen zogenoemd nieuwe opties aan. En daarbij genieten wij ook van het spel, dat je steeds maar weer zelf mag voelen, bij de eigen bron: wat resoneert in het moment? En ja, dit proces zullen wij eren.

Heel belangrijk dat je daarom iets weet waar het in onze informatie over gaat. Wij zullen veel spreken over de nieuwe ervaring van de Nieuwe Aarde. Dat komt omdat er een grote galactische shift op Aarde ervoor zal zorgen dat de mensheid gevoeliger wordt. Wat letterlijk betekent dat je meer kan ervaren, dan je op dit moment doet. En ja, onze informatie zal steeds meer gaan, over je ervaring mogen uitpakken, zodat nieuwe magie ervaren kan worden. En hierbij glimlachen wij ook. Hoe de ervaring nu wordt ervaren op Aarde, is slechts een flinter van wat er mogelijk is. Besef dan ook, je staat aan het begin van een nieuw portaal, van gevoelige informatie, die gelezen kan worden door jouw systeem.

Daarbij zijn een aantal grondvoorwaarden echt van belang, en die zullen we met je nalopen.

EEN:
Voel – en echt, voel – alleen de diepste waarheid in jouzelf.

Alleen vanuit deze plek kan je echt bewegen. En daarom ook deze boodschap, als je ego het vriendelijker wil maken, het zachter wil maken – of de andere kant, het harder wil verwoorden, het krachtiger wil maken dan dat het is. Kijk of je je eigen waarheid echt kan eren. Ook als dit betekent dat kwetsbaarheid zich opent, kwetsing zich opent. Alleen vanuit echte waarheid verschijnen, zorgt er voor dat je systeem kan openen voor het eerlijke trillingsveld. Zeg je ja, maar bedoel je nee, dan sluit het systeem zich. Zeg je nee, maar bedoel je ja, dan sluit het systeem zich. Dus ook als het spannend wordt, en je ego verhard, je wordt groter, kijk of je kan blijven smelten, door echt de kern, de waarheid te eren, van kwetsing. En andersom ook, wil je eigenlijk groots en stevig verschijnen? Maar hou je je in en houd je het klein, kijk dan of je je vuur weer kan voelen. En beschrijf alle lagen die dat tegen houden, tot in de waarheid van het moment.

Waarom is dit zo belangrijk? Door te eren wat in het gevoelsmoment van nu verschijnt, kunnen alle lagen smelten tot in de kern van waarheid. Een open hart, verschijnt nou eenmaal in de waarheid.

TWEE:
Zonder je lichaam kan je het niet doen.

Ook voor de paar prachtige dromers, zwevers, wegvliegers hier in de groep. Zonder je lichaam, kan je het niet aangaan. Daarom ook erg belangrijk om steeds maar weer de connectie te maken met gronding. De basis voelen in eigen lijf en halt te houden als dat niet meer zo is. Een ademteug te nemen op eigen grond, veilige bedding. De stevigheid weer ervaren in eigen lichaam. Jij, draagt, dit, zelf. En dit grotere besef, zorgt dat je in je midden blijft. En daarbij stippen wij aan, dat je daarbij eigen verantwoordelijkheid gaat dragen voor je proces.

Waarom is dit belangrijk? In eigen verantwoordelijkheid, kan je de grote veranderingen toe staan in je lijf. Geef je de ander de schuld, dan verlies je je kracht. Maak je jezelf slachtoffer van de situatie, dan verlies je je kracht. En in deze eigen verantwoordelijkheid pak je het zwaard weer op van verandering, en beslis jij hoe je het ander wil.

DRIE:
Wees zuinig met je energieveld.

Met zuinig bedoelen we: eer het, in al zijn lagen, zonder dat je voorbij gaat aan je diepe gevoeligheid, die buiten je fysieke lichaam trilt. Want ja, als ons fysieke lichaam pijn heeft is het makkelijker te detecteren, maar juist in deze training vragen we aan jou, wees gevoelig voor je energieveld. Dat betekent ook dat als er kwetsing is geweest, door slechts een opmerking, dat je het leert clearen, leert schoonmaken. Waardoor je veld open en rustig kan blijven.

En daarbij keren we gelijk weer terug naar het eerste punt. Daarbij is ‘eigen waarheid eren’ en punt twee, ‘eigen verantwoordelijkheid nemen’ zo belangrijk om je energieveld vrij te mogen laten stromen. Want het moment dat wij stappen in de Nieuwe Aarde, kunnen mensen ascenderen tot een veld van liefde. De diepere herinnering dat we allemaal verbonden zijn.

Vanuit onze dimensie delen we dan ook graag, de vele lagen en de vele spiegels die ons verbindt. Steeds maar weer een uitnodiging om uit te mogen dijen in de grootsheid van onze ziel. En hierin kom je, echt, thuis. De nieuwe informatie die binnenkomt, laat je systeem verkrampen en expanderen. En in juist deze groei, kan je ziel weer herinneren hoe het is om verbonden te zijn in alle lagen. Daarom maken jullie ook een reis van 6 weekenden. Je leert eerst kennen alle lagen van jezelf. Wat is bekend? En vanuit daar expanderen wij naar de lagen van: welke lagen zijn onbekend? Totdat jullie leren werken met de vierde en vijfde dimensie in de zachte stilte. Nog hoger verbinden, met de hoogste dimensies door ze echt te mogen aarden hier op de grond. Waarbij jij het centrum wordt, het midden van het universum.

Snappen jullie hoe magisch dit is? Juist nu wakker worden, in deze tijdseenheid, zorgt voor een multidimensionale explosie. Het diepe herinneren wat je vergeten bent. Jij bent het centrum, van binnen zullen we herinneren, hoe groots we eigenlijk zijn. Weet dan ook dat de plek van waaruit, de mensheid ten diepste in, is een nieuwsgierige en open, enthousiaste, liefdevolle, vreugdevolle vibratie is. Als mensheid, zijn wij geboren uit de diepere lagen van de Aarde. We zijn letterlijk gemaakt om het leven te ervaren, in het volle spectrum van zijn. Welkom, als we echt durven toe te laten, in de magie, wat we eigenlijk zijn.

We spreken onze diepe dankbaarheid uit, dat we jullie mogen enthousiasmeren voor deze reis. We eren jullie moed, en jullie daadkracht, om elke ervaring ruimte te geven. We wensen jullie dan ook veel licht en schaduw toe. Want juist in deze dans mogen ervaren, weet je hoe het is om echt overal liefde voor te mogen ervaren.”

Meer weten?

Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

Start typing and press Enter to search