Even voorstellen: Lo Hermsen

Misschien volg je ons al een tijdje, of kom je hier toevallig terecht. In deze post vertel ik graag wat meer over mezelf.

Mijn naam is Lo en ik begeleid met veel plezier proceswerk. Ik geniet van het interpreteren van de informatie die in het moment verschijnt – niet alleen ervaarbaar, maar ook zichtbaar in adem en lichaam. Zo prachtig, omdat deze informatie altijd eerlijk is. Zo rijk, omdat de persoonlijke betekenis van deze informatie alleen door jou zelf kan worden onthuld. Dus ja, ik mag heel intiem en direct meekijken naar wat er in jou leeft, maar ik bepaal niet wat dit jou te vertellen heeft ..dat cadeau mag je zelf uitpakken.

Het maken en begeleiden van innerlijke reizen maakt me blij. Ook als ik in verkramping en pijnlijkheid terecht kom, kan ik – uiteindelijk – genieten van de eenvoud en uitdaging van voelend aanwezig blijven.. Waarom? Omdat het leren blijven en verschijnen een innerlijke rijkdom en vervulling opent, die op geen andere plek te ontmoeten is. Ik ervaar het als een nederige en dankbare reis om telkens weer een laag aan te kijken, af te pellen en essentie opnieuw te herinneren.

Praktisch (ja daar houd ik ook enorm van) betekent dit dat ik graag werk met de lagere trillingsfrequenties van het lichaam en de mentale geest. Met behulp van adem, lichaamswerk en een psychotherapeutisch, systemisch perspectief kijk ik met je mee.

Ik help je te vertragen, naar binnen te gaan en de unieke schatten uit te pakken die geduldig liggen te wachten in jouw schaduw. Het is bijzonder om je waarheid weer te mogen herinneren, vooral als een deel van jou de schoonheid hiervan is vergeten en je het lastig vindt hier opnieuw contact mee te maken.

Ik ga er van uit dat als je precies mag zijn waar je bent, je jouw unieke vriendelijkheid weer kan gaan leven. Voor jezelf en de wereld. Dit vraagt je jezelf te ontmoeten voorbij de oordelen die je hebben beperkt. Hiervoor heb je een vuur te maken op de plaatsen waar het koud en stil is geworden.

Het is ontroerend om het tempo van ons menselijke lichaam en adem te volgen, altijd zo afgestemd en trouw aan jou, die je altijd weer uitnodigt om alles te omarmen.

Meer weten?

Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

Start typing and press Enter to search