Elke groep een eigen thema

Zoals jullie weten geven we regelmatig programma’s, van losse weekenden, tot jaartraining en ademopleiding. En bij elke cirkel die we starten reist de Council of Light graag met ons mee. Afgelopen week begonnen we weer met een nieuwe ademopleiding. Te gek. Hieronder de boodschap die de Council of Light voor dit unieke groepsveld had. Leuk om jullie een inkijkje te geven:

“Lieve groep,

Wij, van de Council of Light, reizen graag met jullie mee. Want ook jullie zullen een Lichtveld vormen, wat elkaar kan ondersteunen in snellere en lichtere groei. Want weet dat deze cirkel magnetisch is ontstaan. Twaalf individuen zijn ingestapt, samen met Lo en Malou, om in het veld te mogen onderzoeken wat zich wil openen. En allemaal van jullie, dragen eenzelfde thema met zich mee. Voor sommigen bewust en anderen nog wat onbewust, en wij brengen het graag naar het licht. Allen van jullie zijn meer gaan dragen dan wat nodig was, wat voor jullie draagbaar was. Weet dus, dat in deze verstrakking je echt zal kunnen gaan zien, dat door simpelweg te zijn, te mogen smelten, glijdt het van je af. 

Wij vragen je dan ook om je aandacht niet bij de spanning te brengen, maar bij de ruimere ontspanning er om heen. Zo leer je simpelweg de spanning kennen, en ook de informatie die helemaal niet bij jou hoort. Sommigen dragen verschillende generaties op hun schouders, en anderen druk aan de achterkant van de rug, spanning in de gewrichten om zelf vrij te mogen bewegen, of verstopping bij de darmen omdat ze informatie dragen die niet bij hun hoort. 

Deze dagen zullen je helpen je eigen trilling weer helemaal te mogen uitvullen. En ook te zien, wat niet bij jou hoort. Bevrijding is dus een groot thema in deze groep. Wees dus vriendelijk als je agressie, woede, of haat tegen komt. Want eigen ruimte neemt zich weer in, met toestemming van liefdevol mogen stromen. En juist de grenzen van deze oude waarheid helpen je te voelen in hoe groot je eigen ruimte eigenlijk mag zijn. 

Wees dus liefdevol voor je zijnskwaliteit die wil opstaan, door niks te hoeven doen. Niks te hoeven oplossen. Niks te hoeven dragen. Want juist in de vooroordelen van waardeloosheid of niks-doen, zit heel veel vernieuwde vrijheid, dat het helemaal niet aan jou is om te hoeven veranderen. Want als je de ander niet hoeft te veranderen, of niet hoeft te dragen, en simpelweg hoeft te stralen en te inspireren, kom je er achter: dit is simpelweg al genoeg.

Wees dus niet bang, voor je hardwerkende zelf. Want daaronder is een speelse, lichte glans. En nu kan je nog niet beredeneren, hoe dat voor je uit zal pakken.

Slechts smelten met eigen waarheid, laat je eigen ruimte weer helemaal zijn.”

Meer weten?

Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

Start typing and press Enter to search