MORE ABOUT US

We create spaces where you can transmute your self

Introducing Lo & Malou

Wij, Lo Hermsen en Malou Tan, zijn de initiatoren van Codes of the heart. Er is ons gevraagd resonantievelden te creëren waar transmutatie zich kan ontvouwen. Hiervoor werken we met de multidimensionale informatie die zich laat zien en integreren dit met de adem tot in ons lichaam. Welke unieke trilling hierdoor in jou wakker wordt, is aan jou om te ontdekken.

We mogen dan wel de begeleiders zijn, die het veld faciliteren, maar we zijn niet jouw leraar. We zijn allemaal gelijken, zo werken we in het veld. Wanneer we samenkomen, opent onze unieke mix van trillingen een energetisch veld, waarbinnen we allemaal worden uitgenodigd om eigen waarheid te omarmen. Dit is hoe de Nieuwe Aarde werkt, we zijn allemaal gelijk aan elkaar en leren van het trillingsveld. Door samen te komen, ontstaat deze sacred space en zijn we getuige van de magie die ontstaat.

Wij wonen op dit moment in Utrecht, Nederland. Nederlands is onze eerste taal, maar ons werk is bedoeld om voor een breder publiek beschikbaar te zijn. Daarom zullen onze sharings een mix zijn van Engels en Nederlands. Hetzelfde geldt voor onze fysieke programma’s.

“Het is moeilijk in woorden te beschrijven hoe bijzonder ik dit proces weekend met Malou en Lo vond, in één woord: MAGISCH! Een bijzondere combinatie van adem en spirit, raakte in drie dagen zoveel aan; het vinden van eigen ruimte en stilte, mezelf leren ontmoeten precies waar en hoe ik op dit moment ben, hernieuwde verbinding met mijn hart, de moed om helemaal voor mijn passie te staan en deze te volgen.”

LO HERMSEN

BREATHWORK

Lo werkt graag met de frequenties van lichaam en geest, voornamelijk met behulp van de adem, lichaamswerk en een systemisch perspectief. Ze helpt je te vertragen, naar binnen te gaan en de unieke schatten uit te pakken die geduldig liggen te wachten in het donker.

Ze nodigt je uit om je waarheid te omarmen, ook als een deel van jou de schoonheid hiervan is vergeten en je het lastig vindt om hier opnieuw contact mee te maken. Door jezelf welkom te heten, precies daar waar je bent, met adem en aandacht, nodigt Lo je uit om weer intiem te worden met alle delen die leven in jezelf. Om jezelf te ontmoeten voorbij de oordelen die je hebben beperkt.

Het is belangrijk dat we onze kwaliteiten eren, ook die kwaliteiten waarvan we geloven dat ze lelijk zijn. Wanneer we in staat zijn om zowel de hogere frequenties (zoals bijvoorbeeld dankbaarheid, vergeving en hoop), als de lagere frequenties (zoals bijvoorbeeld angst, woede en haat) aan het licht te brengen, kunnen we weer vrij bewegen. Lo geniet ervan om het tempo van het menselijke lichaam te volgen en je uit te nodigen om alles wat er is te omarmen.

MALOU TAN

CHANNELING

Malou verbindt zich makkelijk met de hogere frequenties en spirit om door het leven te navigeren. Ze werkt als lightcoder, vertaler en channeler met informatie uit meerdere dimensies en nodigt je uit om je ware aard te herinneren.

Malou wijst je op de kruispunten, keuzes, mogelijkheden en vrijheid die je te beleven hebt en geeft onder andere stem aan de Council of Light, Lilith en Maria Magdalena. De Council of Light is een orde van engelen uit de 7de dimensie die overzicht, perspectief en hoop delen. Deze berichten van licht ondersteunen onze reis hier op aarde en bieden perspectief in de transitie van de oude wereld naar de Nieuwe Aarde. Maria Magdalena en Lilith zijn divine feminine spirits die ons herinneren aan onze ware kracht en ons uitnodigen te verzachten en ons voor deze kracht te openen. Hun boodschappen worden regelmatig gedeeld in de transmissies en channelings.

Daarnaast werken wij ook met deze spirits tijdens de lichtcirkels en onze jaartraining. Ook andere gidsen en spirits delen boodschappen via Malou, zoals je zult merken wanneer je vaker met ons samenwerkt. Malou houdt van haar werk en is dankbaar om een stem te kunnen geven aan de lichttaal hier op aarde.

AS ABOVE SO BELOW
EMBRACING YOUR TRUE COLORS

codesoftheheart_comeasyouare_procesweekend_lohermsen_maloutan_theplacetobe

COME AS YOU ARE

thegameoflife_lichtcirkel_ademwerk_channeling_newearth_sacred_rituals

THE GAME OF LIFE

img_0045

TRANSMUTE YOURSELF

WE’D LOVE
TO WORK WITH YOU

Connect with us

welcome@codesoftheheart.com

Codes of the heart
Lo Hermsen & Malou Tan
KVK 85024007    Meer weten?

    Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

    Start typing and press Enter to search