Durf ik open te zijn?

Tijdens de eerste dag van de nieuwe ademopleiding, is er ook ruimte voor the Council of Light. Wat een leuk moment is, omdat zij altijd iets teruggeven aan de groep die zich verzameld heeft over thema’s die nu actief zijn.

Een open en uitnodigend perspectief, om de komende maanden mee te nemen in de deep dive die we met onszelf en elkaar aan gaan. En zeker ook relevant voor ons grotere netwerk. Daarom, mooi om uitgeschreven ook hier te delen:

“Lieve groep, wij zijn enthousiast met dit begin, want dit begin leidt tot perfectie. Deze groep, duurde wat langer voordat het vol was, heel logisch ook. Want juist deze groep gaat over: het lopen van het pad van de moed. Want ja, de komende maanden, gaan er grote shifts komen, waarbij het oude wordt losgelaten en de mogelijkheid er is om het nieuwe volledig in te stappen. 

Snap je nu ook, het pad van moed? 

Want het vraagt nogal wat, het oude loslaten en het nieuwe misschien verwelkomen. En daarom zeggen we ook misschien, want het nieuwe manifesteren is niet hard werken en ergens naartoe. Het is het diepere vertrouwen dat het er al is. 

Het is er al lang. 

Je hebt er immers naar verlangd, en daardoor is in andere dimensies al de zaden ontstaan voor het nieuwe, voor jou, om te mogen ontvangen. 

Maar waarom komt het dan niet nu? 

Het is simpelweg niet omdat je niet hard genoeg manifesteert, maar omdat het oude nog niet helemaal losgelaten kan worden. Er zijn mind overtuigingen, waarom het nu nog handig is. Of er zijn letterlijk fysieke reacties, waarom overgave nu nog niet mogelijk is. Spanningen die eerst doorvoeld en liefgehad mogen worden, voordat de vrije stroom weer helemaal door je lichaam heen kan bewegen. 

De nieuwe ademruimte, door in het nieuwe te gaan geloven. Want het nieuwe, dat brengt het geloof tot je eigen magnetische kracht. De wereld draait namelijk om jou en niet andersom. En juist in jullie maatschappij is jullie vroeg aan al geleerd om te moeten volgen, hoe het systeem jullie wilt hebben. Dus rol je van de kleuterklas, door naar de basisschool, door naar de middelbare school en heb je toch echt een beroepskeuze te maken.. Je volgt.., je volgt.., totdat je komt, waar je bent. 

Maar de shift van nu, roept veel meer gevoeligheid op bij de kinderen die nu zijn geboren. Eigen, originele trilling mogen volgen en daarbij open staan, om te mogen aantrekken wat bij jou past. Snap je dan ook dat kinderen onze grootste leraren zijn op dit moment? Zij bewegen nog vrij door hun emoties in het moment. Je zou kunnen zeggen dat hun harten de koers bepaalt. Ook al past dat soms niet in onze maatschappij. 

Dus, wij geven alvast de tip, om jezelf niet af te straffen, als je kinderlijke onschuld, weer gaat voelen. Een zaadje wat gaat tintelen, een lichaam wat wil spelen. 

De nieuwe vrije ruimte vraagt namelijk om open en gevoelig te zijn en je te laten leiden door de stroming die komt vanuit jou. 

Dat is een groot verschil, omdat we zo geleerd hebben om ‘te reageren op’. Reageren op de buitenwereld, wat is de juiste keuze en wat is niet? Maar nu vragen we aan je, durf vanuit je inner kind te voelen: durf ik open te zijn? En ja, dat is echt de enige vraag. 

Durf ik open te zijn? Brengt mijn adem de levensstroom door mijn open cellen, en dan activeer je als vanzelf de magnetische kracht. De wereld draait om mij. Ik trek aan wat bij mij past, ik laat los wat niet meer past. 

Maar besef je, dit is een grotere kwaliteit, die we in ons dragen, dan dat onze mind ons doet geloven. Verwacht dus dan ook wat afstraffing hier en daar, een “doe toch normaal”. 

Maar die innerlijke, wilde stroom, is open en vrij, als je oordeelloos durft te kijken: wat leeft er nu, in mij? 

En daarom ook zo belangrijk in dit werk, waarbij het gaat om je client, om jezelf steeds maar weer in je centrum te houden: Ik ben nu ook heel belangrijk in mijn aanwezigheid. 

Want heb je dit niet, dan kan je ruimte zich zomaar openen voor de energieen van anderen, zonder dat je het door hebt. Wij zeggen dus, wees aanwezig in je huis. Wees je bewust van wat leeft er nu in mij. Alleen zo, vanuit een veilige thuishaven, kan je vol en open, gevoelig te werk gaan. 

Want durf jij al te geloven, dat de magie begint bij jou? Door helemaal aanwezig te zijn en waar te laten zijn, wat zich laat zien in dit moment. Daarom, geven wij de toverstaf terug, aan jezelf, want jij, bent degene, die de magie, creëert.”


Direct channeling van the Council of Light door Malou

Meer weten?

Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

Start typing and press Enter to search