Jaartraining: The Game of Life

Op 9 december start onze jaartraining, The Game of Life. Opgedeeld in 6 lange weekenden gedurende een jaar, ga je met een vaste groep op avontuur. We zullen werken met de levensenergie, waar deze blokkeert en juist waar deze vol de ruimte inneemt. Dit noemen we ook wel het pad van de witte tantra, ofwel proceswerk: Het steeds weer mogen openen en sluiten en de intelligentie hiervan herkennen – precies deze bereidheid geeft toegang tot grote transformatie en expansie. Daarom kiezen wij voor een jaartraining. Tussen elk blok zit 2 maanden van integratie, zodat je de nieuwe energie en informatie kan verwerken tot in jouw dagelijkse leven.

Wij werken graag met alle lagen, de schaduw en het licht, het bewuste zelf en het grotere onderbewuste, we maken de shift van uitsluiten naar includeren. Je zou kunnen zeggen dat dit de trilling is van de Nieuwe Aarde, de 5D trilling van het compassievolle hart. Maar hoe integreer je deze trilling tot in je eigen leven in deze roerige tijden van transitie, waar oude wereld en Nieuwe Aarde gelijktijdig ervaarbaar zijn?

Het navigeren door het volledige spectrum van al wat wij zijn is een hele reis. In het verruimen van je ervaring en je perspectief ligt werkelijke bewegingsvrijheid en rijkdom besloten. Wat dit voor jou betekent, weet je pas als je je durft over te geven aan de diepere wijsheid van jouw hart. Wij dagen je uit de magie van je eigen essentie te leren kennen en deze weer helemaal te mogen belichamen.

Binnen het jaarprogramma zullen we altijd werken in het moment, precies met wat zich nu aandient, met de adem en ook met spirit. Wij gaan uit van een groter veld, dat je alles bent, en ja, dat is veel meer dan wat jouw ego heeft verwelkomd. We includeren alle vormen, het mannelijke, het vrouwelijke en alle speelsheid daardoorheen. We werken in de polariteit van je ervaring en vertrouwen op eigen draagkracht. Adem en spirit raakt altijd precies aan wat nu gezien wil worden.

Het eerste blok gaan we op reis met Witte Tara, de goddess of compassion en de acceptatie van jezelf. Durf jij de deuren van zelfliefde voor jezelf te openen? De trilling van acceptatie geeft toegang tot al wat je bent, van innerlijke criticus tot inner kind, van mens tot mysterie. Dit is niet alleen een onderzoek van de mind, wat ons veel heeft gebracht, maar vraagt je af te dalen tot in het compassievolle hart, wat vertelt dit jou?

Blok 2 is het grote transformatieblok, we duiken de diepte in met de krachtige energie van Kali. Je wordt uitgenodigd je schaduw te ervaren, blokkades te eren en je perspectief op woede, haat en zelfs agressie te onderzoeken. Het gevoel dat je alles kan zijn wat je ook maar wil, waarom zou je vasthouden aan één vorm? Hierbij kijken wij naar hechting in dit leven, met ouders en familielijn, maar ook naar hechting tot vorige en aankomende levens. Een opnieuw leren luisteren naar spanning in het lichaam, ook zichtbaar in stress of ziekte: welke wijsheid heb jij nog uit te pakken?

In blok 3 nemen de engelen ons mee naar de hogere vibraties. Wat heb je uit te pakken in jouw licht, durf je echt in overgave en loslaten te vallen? Het expanderen middels de kracht van dankbaarheid en vergeving tot in elke cel en hoe je deze hogere trilling kan integreren tot in je lichaam. Wat gebeurt er wanneer jij jezelf toestaat om je geluk, de straling van binnenuit, helemaal te leven? Wat als vrijheid het nieuwe normaal zou kunnen zijn?

Blok 4 zullen we werken met Mary Magdalene en de divine feminine. Wat is liefde en als je helemaal liefde bent, wat betekent dat dan? Een thuiskomen in de diepere verbinding met jezelf, toestaan in alle naaktheid tevoorschijn te komen en te onderzoeken hoe je relateert met de ander. Een terugkeer naar onschuld, waarbij je ruimte geeft aan jouw originele trilling en kan ontspannen in aanraking. Zacht en eerlijk word je uitgenodigd te ontdekken: wat is werkelijke intimiteit en extase voor jou?

Blok 5 gaan we op avontuur met Lilith en de divine masculine. Een dans van kracht en seksualiteit, met de Shakti, onze levensenergie, stromend door ons lichaam. Je gaat kijken naar grenzen en confrontatie, vrije speelsheid en hoe je omgaat met jouw verlangens. Een nemen wat jij wil, in contact met het heilige vuur van binnenuit. Durf jij te onderzoeken buiten je comfortzone, want wat gebeurt er als jij in jouw kracht verschijnt?

Blok 6, het universum en jij, een gelaagde reis die je uitnodigt te luisteren naar hoger zelf en te communiceren met spirit. We verbinden met de trilling van universele liefde, zelfliefde en liefde voor de buitenwereld. Je maakt contact met de informatie van het derde oog en hoe je daarmee kan werken. Ben jij klaar voor een multidimensionale reis? Het uitpakken van jouw magie en life purpose. En, als je jouw nieuwe licht helemaal toestaat, hoe zet jij dan jouw trilling vol in de wereld?

We kijken er naar uit met je te werken op de prachtige locatie van Moon’s Farm.

Data, praktische details en inschrijven kan hier!

 

 

Meer weten?

Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

Start typing and press Enter to search