De taal van het hart

Malou vertaalt de Council of Light, over de taal van het hart. Deze channeling kwam door tijdens een van onze procesweekenden:

“Laat het stil worden, een stil worden van je hele systeem. Leer opnieuw luisteren, naar de taal van het hart. De mind die alles directief weet te vertalen is als een schril contrast vergeleken met de taal van het hart. Het hart fluistert en praat vrij langzaam, daarom is er stilte en geduld nodig om de taal van het hart juist te leren verstaan.

Jullie kritiek is, waarom komt er nou toch niks? We vragen je nog aandachtiger te worden voor de zachte stemmen in jezelf. De zachte stemmen die de woorden van liefde spreken; die in elke tegenslag het positieve, het ‘lichte’, kunnen zien; die durven te vallen in overgave, wetende dat er geen controle is. Er is alleen de overgave aan het leven, het vertrouwen dat je gekozen hebt om te leven. Jij hebt je eigen levenspad al bepaald, jij wilde ervaren, van schaduw tot licht.

Het opgeven van weerstand zorgt voor vrij spel voor de taal van het hart, veel zachter en fluisterend vanuit diep van binnen. Dit zorgt er voor dat jouw systeem het leven weer kan zien als spelen, als een naar voren bewegen als een ‘ja’ wordt ervaren en een begrenzing als ‘nee’ wordt ervaren. Eigen innerlijke waarheid als enige waarheid. We dienen echt stil te worden om te kunnen luisteren naar onze eigen waarheid. Generaties lang hebben we geluisterd naar de buitenwereld, van godsdienst tot leraar. Nu komen we er achter, alleen wij zelf weten de echte waarheid. We dienen onze eigen verantwoordelijkheid te nemen en te ervaren, wat als er geen waarheid bestaat buiten mijzelf om? Wij zelf zijn de lichte waarheid, met schaduw en licht in één. Wees daarom lief voor de zachte stemmen die echt met je willen communiceren. Luisteren naar je meest gevoelige instrument, je lichaam, is een interessante tool om deze stemmen meer ruimte te geven.

Niemand weet wat het beste voor jou is, behalve jij zelf. Durf te kijken of je durft te ademen in deze grootse stilte, waar fluisterende stemmen je zullen leiden tot de volgende stap. Ook als deze volgende stap stilstaan betekent.

Juist nu de wereld verkeert in ingeperktheid willen we je er aan herinneren dat echte vrijheid alleen maar te vinden is in jezelf. Je bent het allemaal liefste, de grootsheid van elke ervaring. Niemand beperkt jou. Alleen jij kan jezelf toestemming geven je levenspad ten volste te lopen, of deze nu rocky is of niet. Dus neem een ademteug in de grootsheid van het bestaan en herinner, ik heb gekozen voor dit levensplan. Zie hoe weerstand je grootste vriend is op jouw pad, een bron van informatie over waar nog expansie te halen valt. Kijk of je kan ademen in jouw bron, de diepte van jouw hart. Eigenlijk wist jij het al: Alleen van binnenuit weet ik precies wat klopt.

Jouw open hart zal het leven ervaren als intens. Weet daarom dat je alleen kan overleven in deze staat van zijn als jouw innerlijk vuur zal branden voor jouzelf. Deze stevige basis aan levendigheid voor het leven is als een grond waarop je je mooiste villa bouwt. Neem daarom serieus: “Hoe brand mijn vuur? Waar ga ik op aan? Waar bouw ik mijn veilige huis op?” Deze grond, deze waarheid, alleen jij weet waar passie uit ontstaat, dat houdt je bodem voedzaam. Hetgeen wat passie heeft is geïntrigeerd door jouw liefde, want liefde voedt. Wees nieuwsgierig naar hetgeen je passie voor voelt, het is letterlijk doordrenkt van jouw liefde, een vruchtbare grond om op te kunnen bouwen. Weet daarom ook dat in de nieuwe wereld, die wij nu openen, alleen nog maar bouwsels kunnen staan vanuit deze diepe vorm van passie.

Dus vragen wij jullie, tap in: wat geeft jou liefde en wat is doordrenkt met jouw liefde? Alleen dit zal blijven bestaan. Hierdoor heb je te luisteren naar je eigen intrinsieke waarden: Dit is waar ik van houd, dit is waar ik open van ga. Al het andere zal afbrokkelen, zelfs materie heeft geen kans van bestaan, alleen datgene wat onze energie van liefde draagt zal bloeien. Weet daarom dat jouw eigen hart de nieuwe bijbel is. Jouw precieze raadgever die je laat zien, hier ga ik van bonzen, hier ga ik van genieten, dit is waar ik op aan ga. In de lichtheid van deze trilling zal je opnieuw kunnen bouwen. Wees dus stil, om te kunnen ervaren: wat is mijn taal?”

Meer weten?

Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

Start typing and press Enter to search