ADEMOPLEIDING

10-daagse opleiding tot ademcoach

Verdiepingsdagen | Specials voor ademcoaches

Voor de ademcoaches die de opleiding al hebben doorlopen zijn er nu verdiepingsdagen. Heel welkom om in te stappen. Ben je niet door ons opgeleid, maar wel werkzaam als ademcoach? Neem contact op om af te tasten of je er bij kan zijn!

Freedom of voice

We zijn geboren uit de trilling van geluid en zullen weer overgaan tot de originele trilling van geluid. In de originele creatie van ons bestaan is de stem vrij en open, een expressie van de bron die leeft in jou. De eerste schreeuw bij geboorte is de eerste expressie naar de buitenwereld. In ons verdere leven leren we van de buitenwereld wat wenselijk is of niet. Zo leren we ons kleiner of juist groter te maken door de kracht van onze stem. Er zit veel informatie over ons ‘tevoorschijn komen’ opgeslagen in het gebied van onze nek, keel, kaken en schouders.

Door hier bewust mee te werken met de adem, luisteren we naar de wijsheid van deze poort naar de buitenwereld. Hoe bewegen wij van binnen naar buiten? Mag je je überhaupt laten horen? Hoe is het met vreugde, woede, verdriet, zelfexpressie van jouw waarheid?

Adem beweegt als nieuwe energie door de keel helemaal tot in de basis en weer terug. Juist in het mogen ervaren van alles wat leeft in de keel, leren we wat nodig is voor onze expressie. Het is een interessante spiegel voor ons als ademcoach om mee te werken. Wil er verzachting, of juist een verduidelijkende kracht naar buiten komen?

Op deze dagen zullen we hier in verdiepen en tevoorschijn komen, precies in de trilling die zich aandient. Terug naar de vrijheid van oorspronkelijke expressie zorgt voor expansie in eigen levensbloei. Welkom precies daar waar je bent!

Praktisch betekent dit dat we in de diepte zullen werken met diverse grepen en drukpunten rondom het keelgebied, lichaamswerk en stemexpressie. Polariteiten die aan bod komen zijn binnen & buiten, kracht & kwetsbaarheid, innerlijke ja & nee.

Breath & tantra

De adem is de wind onder ons innerlijk vuur, de lucht die onze passie doet aanwakkeren. Hoe kunnen we met ademwerk onze eigen levenskracht ontsteken?

Zeker in drukke tijden in het leven is het belangrijk om zorg te dragen voor onszelf, niet uitgeput te raken van de dagelijkse routine, maar steeds weer terug te keren naar onze eigen bron van energie. Hoe kunnen we luisteren naar onze eigen behoeften?

Op deze dag ga je experimenteren met het ademen in eigen bron. Ontdekken wat jij nodig hebt om levendig te mogen zijn en wat het voor jou betekent om levendig te zijn. En natuurlijk ook, hoe je een ander daartoe kan uitnodigen. Het zal een dans zijn, waarin je hebt te durven bewegen en luisteren naar de innerlijk stem die vertelt wat jij nodig hebt. Hierbij heb je jouw verlangens te leren uitspreken, een eigen beweging toe te laten en je door jouw innerlijk vuur te laten leiden.

Deze dag leert je hoe te ademen in eigen levenskracht en te vertrouwen op de wijsheid van verlangens. Welkom precies daar waar je bent!

Praktisch betekent dit dat we gaan ademen in contact, middels diverse oefeningen en een grotere tantrische structuur. We zullen werken met de persoonlijke ene collectieve levensenergie. Polariteiten die aan bod komen zijn verstilling & beweging, intimiteit & seksualiteit,  leven & dood.

Breath & heartwork

We maken langzaam de shift van de 3D wereld naar de 5D wereld. Wat betekent dit nu precies? We ascenderen naar een wereld die beweegt vanuit het hart, in plaats van de mind – van een wereld die onderscheid maakt, naar een samenleving die includeert. We leren te ademen in de volte van ons hart, onze nieuwe motor voor de Nieuwe Aarde. Het hart werkt niet op kennis die opgedaan wordt via boeken, maar via de diepe wijsheid die zacht fluistert van binnenuit.

Tijdens deze dag wordt je uitgenodigd alle kamers van het hart te betreden, de plekken van licht en overvloed, maar ook de plekken van schaduw en verborgen schatten. Kwetsing ontstaat over het algemeen in contact met de ander, waar je niet ontmoet of afgewezen bent, ga je zelf ook op slot. Ieder van ons kent ervaringen waarin we niet precies hebben gekregen wat we eigenlijk hadden gewild, of contact hadden wat niet afgestemd was op onze open en onschuldige beweging. Juist in het aankijken van deze oude wonden in contact, hier en nu, kunnen deze helen.

De ervaring van tevoorschijn mogen komen met alles wat leeft in het hart zorgt voor een expansie van binnenuit. Eerlijk, waarachtig, begrenzend, richtinggevend. Adem opent de deuren van je hartgebied, zodat je als een liefdevolle avonturier het universum kan bewandelen. Je bent welkom precies daar waar je bent!

Praktisch betekent dit dat we kijken hoe we de stem van het hart kunnen uitnodigen, herkennen en verwoorden. We zullen werken met de kracht van vloeibaarheid, trilling en zachte aanraking. Polariteiten die aan bod komen zijn nabijheid & ruimte, onderscheid & eenheid, juiste balans van geven & ontvangen.

Data

Groep 5: februari 2022
24 en 25 februari
2, 22 en 23 maart
22 april
7 en 8, 31 mei
14 juni

Groep 6: oktober 2022
19 en 20 oktober
1, 16 en 17 november
6, 20 en 21 december
4, 11 januari 2023

De lestijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur

Details

Studiebelasting
Aantal lesdagen: 10
Aantal contacturen: 70

Accreditatie & certificaat
De opleiding is geaccrediteerd bij LVNT en VBAG. Na deelname en succesvolle afronding ontvang je een certificaat.

Locatie
Holos Academie
Nachtegaalstraat 31, Utrecht

Prijs
€2495

Inschrijven

Alle inschrijvingen verlopen via het secretariaat van de Holos Academie.

Let op: Voorafgaand aan de 10-daagse opleiding is deelname aan de 2-daagse masterclass ‘Aanraken in adem’ verplicht. In deze 2-daagse leer je zelf de kracht van de adem kennen en leer je de basis over werken met de ademhaling.

REVIEWS

WAT ANDEREN ZEGGEN

“Het is moeilijk in woorden te beschrijven hoe bijzonder ik dit proces weekend met Malou en Lo vond, in één woord: MAGISCH! Een bijzondere combinatie van adem en spirit, raakte in drie dagen zoveel aan; het vinden van eigen ruimte en stilte, mezelf leren ontmoeten precies waar en hoe ik op dit moment ben, hernieuwde verbinding met mijn hart, de moed om helemaal voor mijn passie te staan en deze te volgen. Dit allemaal onder de fantastische begeleiding van Malou en Lo en de liefdevolle bedding van de hele groep. De prachtige locatie en het heerlijke eten maakte de retraite helemaal compleet. Een innerlijke reis waar ik nog lang van ga genieten!”

“Ik dacht dat ik al heel wat paadjes had bewandeld maar deze kende ik toch nog niet ? Wat een ervaring zeg, ik moet echt even bijkomen en dit is pas het begin! Ik was even vergeten hoe fijn het is om je te laten raken, de subtiliteit van de ervaring, de lagen, de bedding waarin alles welkom is. Ik heb (en dat komt niet vaak voor) eigenlijk echt geen feedback… Ik vond het programma echt heel mooi in balans. De combinatie van kader en werken in het moment, de spirits, het fysieke, de afwisseling tussen het individuele en het groepsproces. Jullie ondersteuning zacht, afgestemd en soms right in my face. Ik heb echt mijn eigen rivier voelen stromen en dat is alles waard.”

“Ik had al veel met Lo en de adem gereisd en verwachtte dan ook een weekend rijk aan ervaringen. Malou kende ik nog helemaal niet en ik had dan ook geen idee… Het was mijn eerste kennismaking met Spirit, gidsen, engelen. Het was niet nodig om er in te geloven. Ze waren er gewoon, voelbaar, tastbaar, levendig, magisch. Als steun in mijn rug, als cheerleaders die me aanmoedigen om nog meer ‘ja’ te zeggen tegen alles wat op mijn pad komt. Maar vooral met hun wijsheid die direct raakt in het hart. Malou en Lo maakten het mogelijk dat hun energie en die van de groep samenvloeiden tot een enorm energieveld, waarin ik voelde dat alles op z’n plaats viel. Geen antwoorden meer nodig van buitenaf, geen prangende vragen. Alles was er al van binnen en precies goed voor mij. Zo mooi ook om met alle geweldige deelnemers verbinding te voelen, elk persoon die mij een stuk van mijn eigen proces liet doorvoelen. Genoten van elke minuut. Het eten (ook een feest voor het oog), het gezelschap, de inspirerende woorden van Lo en Malou, de atmosfeer van Moon’s farm, het vuur. Het leven gevierd! Het ruime gevoel, de warme energiegloed voel ik nu, een week later, nog steeds.”

logo-radient-150-148
Meer weten?

Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

Start typing and press Enter to search