Stemmen van kwetsbaarheid

Onderweg tijdens onze procesweekenden begeleid de Council of Light ons veld met liefdevolle uitnodigingen vanuit de 7de dimensie, vertaald door Malou. Op de tweede dag, op zaterdag 5 november 2022, ontvingen we deze editie de volgende uitnodiging:

“Gisteren laten we de confrontatie zien. Zien waar het schuurt en trilt in het lichaam. Vandaag zijn we vooral bezig met mogen smelten in de hardheid die is opgebouwd. Wees dus liefdevol en zacht, ook als je de breekbaarheid in Malou haar stem hoort. Juist in deze breekbaarheid zul je weer heelheid kunnen ervaren, als je er weer liefdevol bij kunt zijn. Luister naar de zachte stem van de Moeder, die ook leeft in jou. De zachte verzorgende stem die er altijd is, voor jou. De stem die zegt, nu is het genoeg, ik volg mijn eigen pad. De stem die zegt, hier mag je leunen, uitrusten en hier ben je veilig. 

Juist door deze stemmen van kwetsbaarheid meer toe te laten, zal nieuwe kracht kunnen opstaan. Luisteren daarom echt gevoelig, naar de stem die zegt, hier is de plek om te mogen helen. Want vanuit daar, kan kracht opnieuw opbouwen. Juist in deze periode is de kwetsbaarheid de ingang tot het vinden van nieuwe kracht. Want zo werkt de game of life: in alle polariteiten mogen ervaren, dat als je in de schaduw duikt, het niet te helen is met hardheid. Juist mogen smelten in de intelligentie van de pijn. En, de pijnlijkheid serieus te nemen door juist er zacht bij te blijven, zorgt er voor dat de hogere vibraties juist meer ruimte krijgen in jouw lijf. Zorg er dus voor dat je jezelf toestemming geeft om gevoelig te mogen zijn, naar wat jouw heling nodig heeft. 

En hierin ligt een spannende scheidingslijn. Want vooral in deze groep is willen verstoppen een groot thema. Een terugblikken bij het oude en wachten tot het over waait, is niet de oplossing voor dit moment. Juist het nieuwe pad mogen bewandelen, zo net buiten je comfortzone. Steeds weer mogen ervaren, wat zeggen de zachte stemmen in mij en durf ik de avontuurlijke stem ook leidend te laten zijn? Zo loop je de spannende scheidingslijn, van moedig zijn in eigen veiligheid, en juist in deze tweedeling kan je veilig helen en het nieuwe pad buiten jezelf opnieuw mogen ervaren. Want het is niet een pad wat je niet kent ,het is slechts een pad wat je vergeten bent om te mogen lopen. Daarom zeggen we nogmaals, springen voelt misschien eng, maar wacht maar tot je vliegt en de zachtheid weer kan ervaren, van de liefdevolle zachtheid om jou heen. Zo wordt springen, vliegen naar hogere lagen, een diepere verbinding met het volle zijn.

Veel plezier, met het uitpakken van the game of life. Juist in de kwetsbaarheid, de hogere dimensies weer helemaal mogen toelaten.”

Meer weten?

Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

Start typing and press Enter to search