Freedom of voice

Wat een prachtige reis tijdens deze verdiepingsdag voor ademcoaches! Zo mooi om te werken met het voelen tot in de fysieke verkramping en dit dan helemaal waar laten zijn. Eerst van binnen, vervolgens tot in de klank naar buiten toe. De uitdaging om als ademcoach te blijven herinneren dat de ene laag van de ervaring niet mooier, leuker of dieper is dan de ander.

Een hallo kunnen zeggen tegen de strijd in onszelf, ontdekken hoe de verkramping heeft gediend en een nieuw perspectief inademen, dat het nu anders mag..

Het mogen spelen in deze game of life, in het alles mogen ervaren, het licht en de schaduw, voor de waarheid voor jezelf, niet tegen de ander. Om vervolgens compleet en authentiek tevoorschijn te kunnen komen. Helemaal vrij te bewegen.

Klinkt mooi. Maar, hoe dan? Waar let je op als ademcoach? Welke interventies kun je toepassen? Hoe werkt dat heel dichtbij mogen komen en toch ieders eigen heilige ruimte en tempo respecteren, terwijl we uitdagen te expanderen met adem? Hoe klinkt eigen waarheid dan?

Dit was de focus van ons nieuwe tweedaagse verdiepingsprogramma, speciaal voor ademcoaches, Freedom of voice. We op onderzoek met klank en interventies in het keelgebied. Tijdens de openingssessie channelde Lou de Counsil of Light:

“Door je eigen klank te eren leer je je eigen sleutels opnieuw kennen, want in spreken zit de allerlaatste waarheid. Je hebt eerst de trilling volledig te doorvoelen en met de wijsheid van het hart uit te pakken. Om vervolgens via de stem eindelijk te horen waar jouw kracht echt ligt. Daarom willen we je wijzen op de manier waarop je klank maakt..

Het is het eren van het proces van binnenuit, echt kennis mogen hebben van eigen trilling. Zowel in zachtheid als in kracht verschijnen is uniek. Vergelijk jezelf nooit met anderen, jouw unieke klank krijgt pas kracht, het moment dat het de toon raakt. In het voelen van de juiste toon zet je je lichaam in alignment. Weet dat deze toon verschilt per dag, je hebt telkens van binnenuit af te stemmen.

Belangrijk om te beseffen: wat ik denk is waarmee mijn trilling wordt beïnvloed. Kijk daarom kritisch naar gedachten die je trilling beïnvloeden. Als je durft waar te nemen met de openheid van het hart en je trilling de ruimte kan innemen, zal je klank elke keer uniek klinken.

Werk hiervoor met 3 stappen:
1. wat ik denk
2. wat ik ervaar
3. hoe ik klink

Deze alignment is zo belangrijk in de Nieuwe Aarde, want alleen met deze alignment kan je naar voren stappen met je stem als wapen. We gebruiken juist het woord ‘wapen’ omdat we niet meer zullen vechten, we zullen onze stem gebruiken om verandering te activeren op aarde. Ook wanneer je komt met een lichte, zachte kracht, is dit precies wat nodig is voor het geheel. In de Nieuwe Aarde zal de kwetsbaarheid in de stem gebruikt worden om grote veranderingen door te voeren.

Als je verschijnt precies op de plek waar je het gevoel hebt dat je breekt, kom je juist tevoorschijn in het heel worden van het geheel. Cryptischer dan we bedoelen, laten we zien dat het juist in de pijnlijkheid, de gebrokenheid, te vinden is. Dat is waar de veranderingen het grootst zullen zijn, waarom denk je dat juist oorlogen nodig zijn om de grootste wonden te laten zien? Gebruik je stem, gebruik je hart, dat zal ons vechten zijn van de Nieuwe Aarde.”

Meer weten?

Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

Start typing and press Enter to search