Ademen in essentie

We zijn weer begonnen, een prachtige reis met 12 ademcoaches in opleiding. Een mooi veld, een helder kader, een unieke mix. Leuk om te zien hoeveel kwaliteit op dag 2 al tevoorschijn komt in het onderzoeken met elkaar.

Op dag 2 werken we met het parallelproces, de persoonlijke lagen van verlangen en gemis. Hoe de adem hier de essentie van kan aanraken, omarmen en bevrijden. Zacht, eerlijk en direct. Het uitpakken van eigen unieke stijl. Hoe hebben we daarin te werken als ademcoach? En wat is het persoonlijke cadeau?

Ook tijdens de opleiding reist de Council of Light met ons mee. Hierbij een stukje vertaling door Malou, een korte channeling vanuit de 7de dimensie, vanuit het perspectief van overzicht. Mooi om ook hier met jullie te delen.

Kijk of je het gewoon een beetje kan laten binnenvallen..

“Soms, in de heftigheid op aarde, vergeten we te herinneren wat we echt zijn. We meten onze identiteit aan de buitenwereld. De herinnering die we hierin mogen uitpakken, is dat we diep van binnen nou eenmaal de echte allesomvattende liefde zijn. Moeiteloos en rijk, iets wat nooit op zal gaan. In ons stroomt de uitbundige liefde als een rijkelijke fontein voor onszelf.

Doordat we leren op aarde om ons af te stemmen op de buitenwereld, vergeten we vaak deze originele bron. De herinnering is dan ook om steeds weer thuis te komen bij ‘original joy’, steeds weer herinneren: “ik ben uniek, mijn bijdrage aan het geheel heeft zo’n unieke code, ik hoef het me slechts te herinneren. Doordat ik langzaam de lagen weer af pel, kom ik bij het origineel: mijn unieke licht.”

Dit maakt het voelen in de unieke lagen die je bij je draagt de unieke sleutel tot het herinneren wat je echt bent. Je hele leven lang word je uitgedaagd om deze originele bron steeds maar weer te herinneren. Juist dit pad, dat je hebt uitgestippeld voor jezelf, is er eentje om te herinneren.

Ontspan daarom ook, precies daar waar je het niet meer weet. Deze trilling is een staat van zijn, een zachtheid van wat je altijd al bent geweest. Ontspan, en adem in het centrum van je hart: de herinnering van wat leeft in jou.”

Wij vinden het prachtig om zo in de opleiding te kunnen verdiepen met elkaar! In de opleiding word je een parallelproces aangeboden, je bent zowel professional-in-opleiding als deelnemer. Dit vraagt van je dat je naast de techniek, ook op onderzoek gaat met je eigen ademhaling en thema’s. Het enige wat je hier voor nodig hebt is iets van nieuwsgierigheid en moed om aan te kijken wat zich aandient. Zowel bij jezelf als bij je cliënt.

Door op deze manier te werken, word je uitgenodigd om je eigen transformatieve reis helemaal te maken, vanuit de ervaring een belichaamde wijsheid eigen te maken, die op jouw unieke wijze vorm mag krijgen.

Want ja, met veel liefde voor dit prachtige ambacht delen we onze kennis, maar hier kan je zelf pas echt mee werken wanneer het werkelijk in jouw eigen systeem geïntegreerd is. Daarom werken we naast het programma ook met precies wat zich aandient in het moment. Vanuit eigen draagkracht onderzoeken we persoonlijke thema’s en leerdoelen, we bewegen voorbij de comfortzone en laten ons raken door onszelf, de adem en elkaar.

Dit maakt de opleiding een tocht vol avontuur en transformatie. Je kan hier meer lezen over de ademopleiding.

Meer weten?

Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

Start typing and press Enter to search