1-YEAR TRAINING THE GAME OF LIFE

A magical journey to transmute your life & explore the unknown

Jaartraining | The game of life

Als je bekend bent met ons werk kan je deelnemen aan onze jaartraining. Met een groep van 12-14 avontuurlijke zielen duik je langere tijd in de diepte. De training bestaat uit 6 drie daagse weekenden en vele magische dimensies, waarbij elk weekend een ander thema centraal staat.

Moon’s Farm heeft ons gevraagd deze jaartraining te schrijven, gebaseerd op tantrische principes. Ook wij, Lo en Malou, hebben elkaar via de tantra leren kennen. Binnen de tantra zijn er vele stromingen, onze vorm van werken valt onder witte tantra, ofwel proceswerk, waarbij we werken met de levensenergie. Een precies mogen zijn waar we nu zijn, in contact met onszelf en de ander, van trauma tot extase, elke vibratie mogen ervaren. Hierin steeds weer mogen openen en sluiten en de intelligentie van onze ervaring leren herkennen. Je zal worden uitgenodigd om je te vervullen met je eigen levensbron, waarbij wij proceswerk gebruiken als groei katalysator. 

Daarom kiezen wij ook voor een jaartraining. Tussen elk blok zit 2 maanden van integratie, waarbinnen je nieuwe energie en informatie een beetje kan oefenen in het dagelijkse leven. Zo kan je langzaam stappen zetten naar het leven dat echt goed past bij wat je werkelijk wil leven.

Elk weekend heeft een aantal spirits en thema’s die centraal staan. We werken altijd in het moment, precies met wat zich nu aandient, met de adem en met spirit. We geloven in de complete ervaring, voorbij wat jouw ego heeft bedacht dat welkom is en wat niet. We zullen je dan ook uitnodigen in alle kleuren mogelijk, want dat is wat je bent, alle kleuren. Ook al ben je soms vergeten dat je alles bent. Je bent het mannelijke en het vrouwelijke en alle speelsheid daar door heen, het licht en de schaduw, the beauty and the beast. We kijken met je mee naar de magie die van binnenuit tevoorschijn komt. Door het herinneren van al wat je bent, worden er steeds meer kleuren beschikbaar. Je wordt uitgenodigd alle cadeautjes uit te pakken, het goud te ontdekken in jouw schaduw en je lichte kanten.

Blok 1 – Witte tara en acceptatie
9 t/m 11 december 2022

Blok 2 – Kali en de transformatie
10 t/m 12 februari 2023

Blok 3 – Engelen en de hogere vibraties
14 t/m 16 april 2023

Blok 4 – Maria Magdalena en de divine feminine
16 t/m 18 juni 2023

Blok 5 – Lilith en de divine masculine
25 t/m 27 augustus 2023

Blok 6 – Het universum en jij
27 t/m 29 oktober 2023

Diving deep flying high

We werken dan ook graag met de polariteit, het dankbaar kunnen zijn voor het oude en onderzoeken in nieuwe mogelijkheden die je nu nog niet kent, maar zeker wel beschikbaar zijn. Zoals gezegd, werken we met lichaam en spirit, met aandacht en intentie, vanuit een oordeelloos waarnemen en natuurlijk de adem. We zijn nieuwsgierig naar verkramping en de expansie die hierbinnen verscholen ligt. Zo zitten er verschillende onderdelen in de jaartraining: lichaamswerk, energiewerk, zelfonderzoek, verschillende meditaties, ademwerk, beweging, dans en verbinding met spirit. Daarnaast zullen we ook contact maken met de diepere werking van rituelen. 

Ook vanuit een ruimer perspectief zullen wij kijken naar de beweging van de oude wereld (3D) naar de nieuwe aarde (5D). Je zou kunnen zeggen dat we als mensheid een reis maken vanuit mind perspectief richting het perspectief van het hart, wat weer een heel ander soort beleving is. In de nieuwe wereld is er geen guru die vertelt hoe je moet leven, hiervoor is het belangrijk om weer te leren luisteren naar eigen, innerlijke wijsheid. Door in dit soort groepen te werken, krijg je gespiegeld wat jouw waarheid is en leer je deze te integreren. Dat is de kern van hoe wij werken. 

Een paar jaar geleden kregen wij, Malou en Lo, de boodschap dat wij moesten gaan samenwerken en velden moesten creëren waarbinnen wij gelijken zijn en waar het magische werk mag ontvouwen, daar draagt iedereen aan bij. Want uiteindelijk creëren we een veld met elkaar, juist doordat ieder van ons zichzelf inbrengt. Je wordt dan ook uitgenodigd jouw unieke trilling te leven en de magie hier op aarde te delen. 

De sleutels die jou gegeven zijn, kan alleen jij ontdekken. Wat jij te leven hebt, ligt in jou besloten. Heb je zin om langere tijd met ons de diepte in te gaan?

The magic is real

Je kan alleen deelnemen aan deze jaartraining als je bekend bent met onze manier van werken. Met verschillende structuren nodigen we je uit om verder te gaan dan het bekende. Herontdek hoe juicy echte vrijheid voelt.

Na inschrijving nodigen we je uit voor een intake gesprek voor aanvang van de training. Na dit gesprek is je inschrijving definitief.

KOSTEN

De bijdrage voor deze jaartraining is €4100,-. Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen, wel rekenen wij daar €60 administratiekosten voor. We zijn graag transparant over de opdeling van de kosten:

Trainingskosten zijn €1700,- voor alle weekenden (prijs incl. 21% BTW a €295,-). Deze kosten gaan o.a. naar het uitbetalen van ons als trainers, de administratie en communicatie, vervoerskosten, materialen, producten en aankleding van de blokken, alle overige bedrijfskosten.

Accomodatiekosten zijn €2400,- voor alle weekenden (prijs incl. 21% BTW a €417,-). Deze kosten gaan o.a. naar de locatie, verblijf op en gebruik van het landgoed, biologisch-veganistische maaltijden, verse koffie/thee, koekjes & fruit en de schoonmaak.

Heb je nog meer vragen over de jaartraining?
Je kan contact met ons opnemen via welcome@codesoftheheart.com of via het contactformulier.

ANNULERING

< 12 weken voor aanvang:
80% restitutie*

10 – 12 weken voor aanvang:
50% restitutie*

10 – 6 weken voor aanvang:
25% restitutie*

> 6 weken voor aanvang:
0% restitutie*

Algemeen
Je kan binnen 72 uur na je aanmelding kosteloos annuleren (m.u.v. 14 dagen voor aanvang van de jaartraining).

Als de groep vol is en we kunnen jouw plek vullen, dan ontvang je het volledige bedrag minus €65,- administratiekosten retour.

Volledige document met annuleringsvoorwaarden

Data

De jaartraining bestaat uit 6 weekenden (vrijdag, zaterdag, zondag):

2022
9, 10, 11 december

2023
10, 11, 12 februari
14, 15, 16 april
16, 17, 18 juni
25, 26, 27 augustus
27, 28, 29 oktober

Details

Aanvang en einde
vrijdag 10.30u t/m zondag 17.00u

Locatie
Moon’s Farm, Noordwijk (ZH)

Prijs
€4100* all-in verblijf, biologisch-veganistische maaltijden, gezonde tussendoortjes en materialen

* Betaling in termijnen mogelijk, neem hiervoor contact met ons op

Inschrijven
  OVER ONS

  De training wordt begeleid door Lo Hermsen en Malou Tan. Lo werkt in het systemische veld, met adem- en lichaamswerk. Ze nodigt je uit om thuis te komen, ook daar waar jij jezelf vergeten bent. Malou werkt als gidsenvertaler en spiritchanneler. Zij nodigt je uit om te herinneren wie je ten diepste bent.

  We kijken er naar uit om een prachtige tijd met je te ervaren en we verheugen ons deze reis met je te maken. Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt.

  KOSTEN

  De bijdrage voor deze jaartraining is €4100,-. Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen, wel rekenen wij daar €55 administratiekosten voor. We zijn graag transparant over de opdeling van de kosten:

  Trainingskosten zijn … . Deze kosten gaan o.a. naar het uitbetalen van ons als trainers, de administratie en communicatie, vervoerskosten, materialen, producten en aankleding tijdens de programma’s, alle overige bedrijfskosten.

  Accomodatiekosten zijn … . Deze kosten gaan o.a. naar de locatie, verblijf op en gebruik van het landgoed, biologisch-veganistische maaltijden, verse koffie/thee, koekjes & fruit en de schoonmaak.

  Annuleringsvoorwaarden
  < 12 weken voor aanvang: 80% restitutie*
  10 – 12 weken voor aanvang: 50% restitutie*
  10 – 6 weken voor aanvang: 25% restitutie*
  > 6 weken voor aanvang: 0% restitutie*

  Algemeen
  Je kan binnen 72 uur na je aanmelding kosteloos annuleren (m.u.v. 14 dagen voor aanvang van de jaartraining). Als de groep vol is en we kunnen jouw plek vullen, dan ontvang je het volledige bedrag minus €65,- administratiekosten retour.

  REVIEWS

  WAT ANDEREN ZEGGEN

  “Het is moeilijk in woorden te beschrijven hoe bijzonder ik dit proces weekend met Malou en Lo vond, in één woord: MAGISCH! Een bijzondere combinatie van adem en spirit, raakte in drie dagen zoveel aan; het vinden van eigen ruimte en stilte, mezelf leren ontmoeten precies waar en hoe ik op dit moment ben, hernieuwde verbinding met mijn hart, de moed om helemaal voor mijn passie te staan en deze te volgen. Dit allemaal onder de fantastische begeleiding van Malou en Lo en de liefdevolle bedding van de hele groep. De prachtige locatie en het heerlijke eten maakte de retraite helemaal compleet. Een innerlijke reis waar ik nog lang van ga genieten!”

  “Ik had al veel met Lo en de adem gereisd en verwachtte dan ook een weekend rijk aan ervaringen. Malou kende ik nog helemaal niet en ik had dan ook geen idee… Het was mijn eerste kennismaking met Spirit, gidsen, engelen. Het was niet nodig om er in te geloven. Ze waren er gewoon, voelbaar, tastbaar, levendig, magisch. Als steun in mijn rug, als cheerleaders die me aanmoedigen om nog meer ‘ja’ te zeggen tegen alles wat op mijn pad komt. Maar vooral met hun wijsheid die direct raakt in het hart. Malou en Lo maakten het mogelijk dat hun energie en die van de groep samenvloeiden tot een enorm energieveld, waarin ik voelde dat alles op z’n plaats viel. Geen antwoorden meer nodig van buitenaf, geen prangende vragen. Alles was er al van binnen en precies goed voor mij. Zo mooi ook om met alle geweldige deelnemers verbinding te voelen, elk persoon die mij een stuk van mijn eigen proces liet doorvoelen. Genoten van elke minuut. Het eten (ook een feest voor het oog), het gezelschap, de inspirerende woorden van Lo en Malou, de atmosfeer van Moon’s farm, het vuur. Het leven gevierd! Het ruime gevoel, de warme energiegloed voel ik nu, een week later, nog steeds.”

  “Ik dacht dat ik al heel wat paadjes had bewandeld maar deze kende ik toch nog niet ? Wat een ervaring zeg, ik moet echt even bijkomen en dit is pas het begin! Ik was even vergeten hoe fijn het is om je te laten raken, de subtiliteit van de ervaring, de lagen, de bedding waarin alles welkom is. Ik heb (en dat komt niet vaak voor) eigenlijk echt geen feedback… Ik vond het programma echt heel mooi in balans. De combinatie van kader en werken in het moment, de spirits, het fysieke, de afwisseling tussen het individuele en het groepsproces. Jullie ondersteuning zacht, afgestemd en soms right in my face. Ik heb echt mijn eigen rivier voelen stromen en dat is alles waard.”

  Meer weten?

  Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

  Start typing and press Enter to search