Nieuwe lijnen met de toekomst-versie van jezelf

Ook in onze ademopleiding reist de Council of Light met ons mee. Te gek hoe zij boodschappen delen, specifiek voor de groep waarmee we onderweg zijn.

Het is ook bijzonder om zo multidimensionaal met elkaar te mogen werken. Het leven uit te pakken, met de adem als spiegel, terwijl we ondersteund worden op vele lagen. Zo verschuift er gedurende de opleiding van alles. We pakken steeds meer informatie uit en brengen deze, tot in het lichaam, thuis. Zo worden originele kwaliteiten en verfijnde kennis geïntegreerd en ontstaat er een belichaamde wijsheid, die uitnodigt een nieuw pad te bewandelen. Halverwege de opleiding bekrachtigen we deze verandering middels een persoonlijk ritueel, waar ieder zelf instapt. 

Tijdens dit ritueel was ook de Council of Light aanwezig, vertaald door Malou. En hoewel de Council of Light hun boodschap op onze groep afstemt, is deze zeker ook interessant voor het grotere lichtnetwerk waar wij en dus ook jij onderdeel van bent. 

Heel leuk dus, om de boodschap hier te kunnen delen, zonder te veel van het ritueel te onthullen. Hierbij de boodschap van 17 november 2022:

“We willen jullie graag welkom heten in de herinnering van wat een ritueel voor je kan doen. Echt heel erg te gek dat in deze groep veel dieper wordt gewerkt met rituelen in vorige levens. Dit ritueel zal je dan ook doen herinneren uit vele lagen van toen. Weet dan ook dat je ziel is opgesplitst in verschillende lagen en juist de komende week een deel van de ziel kan communiceren in de verschillende lagen.

Bij de meesten van jullie zal dit gebeuren in de droomstaat. Heldere dromen die kleine puzzelstukken in een laten vallen. Poorten worden geopend voor nieuw contact. De ziel is veel gevoeliger dan je denkt. En daarom worden er ook nieuwe lijnen gelegd met de toekomst-versie van jezelf. Adem, want de ziel bestaat uit zulke diepe lagen. Het moment dat het in één klinkt, kan je je weer herinneren hoe het is om Alles te zijn.

Daarom is dit ritueel ook een belofte aan jezelf: een nieuw pad te mogen wandelen vanuit het gevoel van compleetheid. En deze compleetheid is anders dan je ego doet vermoeden. We benadrukken daarom ook echt, dat je schaduwdelen welkom zijn. Juist in de trilling en de vibratie van acceptatie, kan je gehele zelf verschijnen en ècht kiezen, om anders te mogen kiezen in het moment. Heet je volledige ziel daarom ook welkom. En ja, dit kan vele vormen hebben. Je mannelijke deel, je vrouwelijke deel, je hogere zelf en je inner kind. 

Al deze lijnen vormen deze week een nieuwe verbinding. De Aarde staat toe dat nieuwe gronding er voor zorgt dat delen in het energetische lichaam kunnen samenvallen. Verwacht dan ook een soort van ‘glijbaan’ in je gevoel, waarbij puzzelstukken sneller op hun plek zullen vallen. Het enigste wat we aan je vragen om, tijdens het glijden van de glijbaan, vertrouwen te hebben in hetgeen wat bloot komt te liggen. Juist bij de trilling van acceptatie zul je kunnen gaan ervaren, hoe het is om de ziel in haar volle zijn te mogen ervaren tot in het lichaam.

Dus stel jezelf open, voor alle lagen van jezelf. Kijk of je vriendelijk kan ontmoeten, met je hart als centrum. Je open hart, met als prachtige kwaliteit compassie en alles mogen zien, kan open blijven als je ook aandacht blijft schenken aan het vuur van eigen veiligheid, eigen kracht en eigen drijfveer. En juist in deze combinatie, kan het derde oog zich meer openen voor een nieuw perspectief.

Daarom laten we ook specifiek voor drie van jullie dit bericht achter: zodra je licht-spirit meer gaat zien, wees dan niet bang. Juist doordat je meer grondt in je lijf, krijgen onze lichtcontouren meer vorm in jouw zicht. Heb vertrouwen, we communiceren graag met je. 

Voor iedereen die hulp en aandacht wil ervaren voor zijn proces, vragen we letterlijk in jezelf te mogen leunen. Er is zoveel meer steun dan dat jij denkt. Geef de strijd op, geef het vechten op. Leun in jezelf en ontvang de steun die je zo zoekt in de buitenwereld. Wij, delen van jouw lichtfamilie, zullen hier zijn om jouw volledige energetische systeem te dragen en je terug te zetten in eigen draagkracht. 

Dus ja, dit is een belangrijke week. Ook energetisch gezien hier op Aarde. Je wordt letterlijk meer in alignment gezet. Veel plezier, want hierdoor zul je herinneren dat het levenspad vol vreugde bestaat zolang we niet meer fout maken als we, voor ons gevoel, niet in stroming vallen. Geef jezelf over aan wat er is. En het lichtpad kan uit zichzelf door jou heen bewegen. Leun terug, vraag hulp, en dan, maak de volgende stap.

In deze lichte vibratie zal je herinneren hoe het is om het hart leidend te laten zijn. Het diepere vertrouwen dat je geleid wordt. Je ziel zal op vele lagen weer herinneren, wat je voor jezelf hebt neergelegd op het pad. Daarom, veel plezier en rust in de achterkant van je lichaam. Want hierin vindt je het vertrouwen om de volgende stap ècht te mogen maken.”

Meer weten?

Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

Start typing and press Enter to search