Channeling tijdens ademopleiding

We zijn op reis met een mooie nieuwe groep ademcoaches. Elke editie zo anders, elke groep zo uniek. 

De ademopleiding biedt ruimte aan een diepgaand parallelproces, waarbij persoonlijke thema’s aangeraakt worden en een professioneel kader wordt eigen gemaakt. Daarnaast heeft elke groep een eigen trilling, een magnetisch veld, waarbinnen een groter thema centraal staat. 

Er zijn al vele thema’s voorbij gekomen, bijvoorbeeld het herinneren van onschuld, het herontdekken van innerlijke veiligheid, het neerleggen van de strijd, het spelen met levendigheid, het omarmen van de schaamte, en zo meer..

En zoals bij al onze programma’s, reist ook bij de ademopleiding de Council of Light met ons mee. Zij geven advies vanuit de 7de dimensie, over onze perceptie op de wereld, van hoe je het ook kan zien. 

In deze blog hebben we de eerste groepschanneling voor het huidige veld uitgeschreven. Mooi om hier te delen. Sowieso voor onze ademcoaches en onszelf. Maar wellicht ook voor iedereen die een soortgelijk pad aan het wandelen is:

“Welkom groep avonturiers! 

En we noemen jullie graag avonturiers, omdat jullie leven al vrij vol is, maar niet bang zijn dat je leven een andere koers mag varen, dan waar je op dit moment bent. Te gek. Om te mogen zien, dat je durft te ademen in alles wat zich aandient, in dit moment. En juist deze moed, is nodig, om jezelf open te kunnen stellen, voor de nieuwe golf, die zich in jou wilt ontvouwen. 

Glimlach daarom, je bent terecht gekomen in een groep die enthousiast wil gaan surfen, op de golven die zich laten zien. De ondertrillende laag in deze groep is dan ook enthousiasme die weer in volle vorm tevoorschijn wil komen. Weet dus ook, dat onder de verharde lagen, eigen een vrolijke en vrije stroom aanwezig is, wat een nieuw pad wil inslaan. Wees daarom ook niet bang, als je stuit op weerstand, oude overtuigingen, verhardingen over hoe het hoort of hoe het moet. Want juist hier zacht bij blijven, leert je weer te luisteren naar eigen unieke waarheid, die veel gevoeliger is, dan de trilling die je je tot nu toe eigen hebt gemaakt. 

Deze groep mag dan ook smelten. Jullie hebben ook echt de perfecte man uitgekozen om deze groep mee te volgen, in jullie zachte vrouwelijke bedding. Ontspan dus en durf de nieuwe veiligheid van dit veld toe te laten. In dit veld weer leren smelten, is mogen zien: aha, mijn originele vreugde is hier op mij aan het wachten en wil déze kant op. 

Originele levensvreugde kan vanuit veiligheid weer stromen, als je durft te gaan staan voor wat je originele verlangen is. En dit herhalen we met liefde nogmaals voor deze groep: dat je originele verlangen er weer helemaal mag zijn. 

Hierbij heb je af te dalen, naar hetgeen jou al vroeg ontzegd is. Deze speelse kleurrijke ruimte weer helemaal met kind-enthousiasme mogen bekijken, brengt je op de plek, waarbij je stuit op het meest onverwachte cadeau. We zeiden het al eerder: tevredenheid dat het al helemaal goed is. 

Breng je blik naar het goede, zonder te kijken naar wat allemaal nog verbeterd moet worden. Waarom? Als je kijkt naar de bouwstenen van je zijn, leer je weer kijken naar je authenticiteit. Zelfs al zijn sommige delen niet perfect, een deuk opgelopen hier en daar. Zo prachtig perfect ben je in je originele bron. Leer dus kijken naar het geheel. Je prachtige hart als ingang. 

Juist deze perspectief-switch zorgt er voor dat je pad zich helderder kan laten zien, waar jouw passie heen wil stromen. We zeggen specifiek stromen, omdat mogen smelten richting originele verlangen het pad is, wat zachtheid weer laat landen, op jouw grond. 

Veel plezier ademreizigers. 

Ontspan, en geef je over aan de veilige bedding, hier, in het veld.”

Op deze blog plaatsen we regelmatig uitgeschreven channelings en op YouTube kan je meer boodschappen van de Council of Light luisteren.

Wil je live onderdeel zijn van de magnetische velden die we met elkaar creëren, heel welkom bij een van onze fysieke programma’s, of bij de online transmissies.

Meer weten?

Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

Start typing and press Enter to search