Simpelweg moedig durven zijn

Afgelopen procesweekend, Come as you are, hebben we weer een prachtig unieke reis mogen maken met 12 heerlijke levensavonturiers. In deze blogpost delen we de transmissie van vrijdag 4 november 2022, waar Malou de Council of Light voor ons vertaalt:

“Jouw grootste kwaliteit om deze maand uit te pakken, ligt hem simpelweg in moedig durven zijn. Jezelf toestaan om echt de waarheid in jezelf te mogen uitpakken. Diep van binnen mogen ervaren, welke waarheid ben ik nog niet aan het leven? Durf ik te luisteren, het volledig te belichamen? En, stappen durven zetten richting de buitenwereld.

Alleen in de echte waarheid zullen we onze volledige straling weer helemaal gaan herinneren. Ook als dat betekent dat veranderingen in de buitenwereld nodig zijn, om deze waarheid echt te gaan leven. Daarom moedigen we je deze maand ook echt aan, om niet te kijken naar de consequenties. Eerst de waarheid echt helemaal te mogen voelen. Als een cadeau die je uitpakt, helemaal alleen.

Pas in de tweede fase vragen we je om deze waarheid echt in contact te gaan brengen, met de mensen om jou heen. Je waarheid helemaal laten indalen in al je cellen, is namelijk nodig om je eigen waarheid echt serieus te nemen.

Breng je je waarheid te vroeg in contact, dan kan je gaan twijfelen omdat je je waarheid gaat afstemmen op de ander. Daarom vragen we aan jou om, juist in deze maand, steeds vaker een moment alleen te nemen. Om jouw waarheid in al jouw cellen te laten resoneren. En ja, deze kan in het begin heel rebels aanvoelen. Waarom? Pas in deze maand worden nieuwe lijnen gelegd in verschillende dimensies. Hierin komt meer helderheid voor jouw ziel waarvoor jij echt wil kiezen. De stappen in jouw leven die moeilijk lijken, maar die juist er voor zorgen dat jouw ziel makkelijker contact maakt in diverse lagen. En ja, dit vraagt om een moedige blik. Een blik die niet eerder bij jou naar binnen is gevallen. Heb ik het nooit zo eerder gezien?

Stel jezelf deze vraag, en de nieuwe waarheid zal zich aan jou openbaren. Waarom? Omdat er letterlijk ruimte wordt gecreëerd voor een nieuwe werkelijkheid die zich aan jou kan openbaren.

De vervolgstappen volgen snel. Daarom spreken we ook over een sprong in diverse dimensies tegelijk. Maak je beslissingen in dit leven, dan kunnen andere levens meestromen in deze beslissing. Weet daarom ook, de reis naar je beslissing voelt misschien zwaar, maar vanaf dan wordt het juist makkelijker. En juist in deze lichtere stroom hebben we te glijden. Waarom? Omdat vreugdevolheid onze springplank is naar een makkelijker sensitiever leven. En met makkelijker bedoelen we niet dat het minder intens is. Met makkelijker bedoelen we, we kunnen veel meer aan. Onze gevoelige systemen worden namelijk opgerekt. We kunnen makkelijker blijven bij de lastige schaduw, zoals, haat, woede, wrok, schuld, schaamte, en, makkelijker springen naar de hogere vibraties. Zoals onder andere, lichtheid, zachtheid en diepe compassie voor iedereen.

En juist op deze plek kunnen we de wereld weer gaan zien, als een plek waar we kunnen gaan groeien. Niet een plek waar goed en slecht elkaar bevecht. Maar een plek waar we steeds weer worden uitgedaagd, onze volledige werkelijkheid echt vanuit waarheid te mogen leven. We gaan steeds meer het zwaard optillen, waar wij geloven waar de Aarde heen mag. We vechten niet langer, nee, we gaan staan met onze waarheid.

And yes, we use the word “to rise up” many times this month. Want als we samen opstaan, wordt ons licht in kwadraat zo sterk. Weet dus ook dat als je zelf de stappen durft te maken, je terug kan vallen op een lichter netwerk, van mensen die deze stappen ook durven te maken. Dus ja, een lichter perspectief raakt de wereld. We kunnen lichter kijken naar de drama die gaande is, compassievoller ontmoeten op de plekken waar veel oordeel is.

Dus, juist in enorme tijden van chaos vinden we de rust in onszelf, door eerst vrede te sluiten met onze eigen waarheid. Juist in deze contradictieve puzzel, zullen we bemerken: zolang we onze eigen waarheid niet bevechten, zullen we de vrede voelen van binnenuit, om de waarheid naar buiten te mogen stralen. Want in straling, zullen we weer ontmoeten, en elkaar echt kunnen gaan verstaan.

De lichte vibraties van boven, komen binnen via de longen. Daarom ook, dat er nu zo veel longbenauwdheid te ervaren is op Aarde. In deze verkramping juist mogen ademen, is het toelaten van de hogere frequentie. Deze zachte trilling nodigt je uit, om blokkades met liefde aan te raken. Juist te mogen zien dat in deze verkramping de sleutels bestaan tot meer vrijheid en meer ervaring. Daarom is mogen ademen in alle vibraties ook zo een moedige stap, om echt vol er voor te mogen gaan.

Weet dus ook, dat we door zullen bewegen naar een universele taal. Een taal die jullie op Aarde telepathie noemen. Een taal dat je elkaar aankijkt en elkaar begrijpt. Een taal waarbij je niet in elkaars buurt hoeft te zijn om elkaar te begrijpen, voelen, te geven en te mogen ontvangen. En in deze lichttaal te leren communiceren.

Jullie oefenen in dit weekend al met deze lichttaal. Kijk of je jezelf kan toestaan in deze lichttaal te mogen bewegen. De stilte zal voor jullie dus ook als rijkdom ervaren kunnen worden, want de communicatie in het hartgebied, gaat nog steeds door.

We vragen aan je, je gevoelig open te stellen, voor niet alleen deze communicatie, maar ook in communicatie met Licht Spirit. Juist in dit veld, mag je rusten in jouw familie. De lichtheid die je met je meeneemt. Durf te vertrouwen op de tekenen van het leven. De hartslag van het boek. Steeds maar weer mogen vertrouwen op diepe intuïtie als een taal van het hart.

Veel plezier, want juist in de stilte valt zo veel te lezen.

Drie van jullie gidsen zijn hier met dezelfde boodschap, dus ik zal hem voor je vertalen en als het resoneert, hoort het waarschijnlijk bij jou.

Jouw scepticisme heeft je heel lang gediend, het liet je heel duidelijk voelen, daar waar je plek is op Aarde. Je hebt meerdere malen moeten strijden om jouw waarheid in contact te brengen. Weet dat deze tijden nu over zijn. Je wordt gehoord. Luister daarom goed naar de diepe innerlijke stem, zodat jij jezelf eerst hoort. Als je scepticisme opspeelt, weet dan dat de beschermer in jouw opspeelt, om jouw waarheid te beschermen. Luister dan ook goed, naar scepticisme in jezelf, het is een pijl terug naar je hart, om eerst te mogen luisteren: wat is mijn waarheid en wat resoneert in mijn systeem? In dit zachte smelten leer je steeds weer te herkennen, dat de wereld om je heen vriendelijk is, zacht is, en ja, ontvankelijk is, bereid om te luisteren, naar jouw verhaal.

Twee van jullie gidsen zijn hier bij mij, met ongeveer hetzelfde verhaal, als het voor je resoneert is het waarschijnlijk voor jou: Het is heel belangrijk dat je jezelf centraal gaat zetten. Jouw focus is zo op de ander, degene die je zo dichtbij staat, dat je de blik op jezelf steeds maar weer verwart met de blik op de ander. We vragen je om diep van binnen echt wat koorden los te snijden. Niet vanuit een liefdeloze plek, maar juist om jezelf alle aandacht te gunnen. Door echt te mogen verschijnen in wat belangrijk is voor jou. Daarvoor heb je een stapje terug te doen, echt te beseffen, ik hoef niet voor jou te zorgen, ik stap terug en ik ben nog steeds aanwezig. Maar ik geef mezelf de ruimte, om mijn eigen stappen te maken. Juist in deze volgorde, ontstaat een nieuwe, gezonde band. Maar weet, je hebt door te snijden, door eerst voor jezelf te mogen kiezen.

Een gids is hier bij mij en hij kon wachten, maar dat wilde hij niet, dus als laatste vertaal ik deze voor jou: Stop met verdwijnen in wat andere mensen van jou willen, jij bent een kunstenaar. Een kunstenaar die creëert, alleen maar voor zichzelf. Mensen raken oprecht geïnspireerd als ze kennis maken met jouw kunst. Jouw schoonheid, jouw resonantie, dat is het echte kunstwerk. Maak ruimte, letterlijk, in tijd, om jouw hart weer te stoppen in het gene wat je zo graag wilt maken. Als je je blijft afstemmen op wat je voor anderen wil maken, zal je niet kunnen werken met de magie die leeft in jou. Juist deze unieke, krachtige blik en kijk op de wereld is zo nodig. Jij bent, een kunstenaar.

Adem zacht in de transmissie die op dit moment in Aarde te voelen is. En ik zeg specifieke ‘in’ Aarde, omdat er een transmissie gaande is van boven naar onder. Alsof de Aarde communiceert met de hogere dimensies. De mens is het verbindingsstuk, alsof een puzzelstuk haakt in precies het juiste stukje, klikken we ineen. Wees dan ook niet verbaast, als je puzzelstukken in dit weekend in elkaar voelt klikken. Het is letterlijk dat de transmissie in elkaar klikt, in jouw lichaam.

Er is een iemand in de groep die last heeft van benauwdheid, bijna astma achtig. Maak je niet ongerust, de helderheid zal komen in je longen. Durf te ademen bij de versnelling en juist dan zullen de poorten open gaan, van meer ruimte voor jezelf.

Laat het lichaam trillen op subtiel niveau, het is de levensenergie die de informatie wakker kust. Want alles zit al besloten in jou. Het enigste wat wij kunnen doen, is bewustzijn brengen bij de diepe herinnering. Jij bent alles. Van schaduw tot licht. Durven we te ademen, in alle lagen van onze ziel? Gevoeligheid in alle trillingen, zodat ons hart open en ruim kan bewegen op deze planeet.

Welkom, jij gevoelige ziel.

Als laatste tip geven we met je mee: glimlach op de momenten dat je door je allermoeilijkste dalen gaat. Het is de glijbaan naar het hogere. Glimlach als nieuwe poorten van wit licht naar je zullen openen. Glimlach, je leeft, in de allergrootste vorm van het woord.”

Meer weten?

Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

Start typing and press Enter to search