Uniekheid als sleutel

De Council of Light reisde weer liefdevol met ons mee afgelopen masterclass. Mooi om ook met jullie te delen. Dus maak jezelf comfortabel en laat je adem binnenvallen terwijl je de boodschap tot je neemt:

“Je steeds weer mogen herinneren: mijn eigen uniekheid is de sleutel tot het leven.

In de frequentie van de Nieuwe Aarde heeft het geen zin meer om delen van onszelf weg te geven die niet bij de ander horen. Juist dit patroon gaat je uitputten en juist in dit patroon kun je niet echt liefde geven. In de Nieuwe Aarde zal je ervaren dat kiezen voor jezelf eigenlijk een gezonde manier is om opgeladen in het licht te mogen blijven. Steeds weer herinneren: pas als ik mij vervul met het licht in mij, kan ik in overvloede delen.

Zolang wij de delen die tekort hebben ervaren niet eren in onszelf, zullen we altijd blijven geven met halve bron. Weet daarom ook dat ziektes zoals burn-out of Lyme een spiegel zijn om echt eerst in eigen tekort te mogen voelen. Neem deze liefdevolle uitnodiging dan ook ter harte. Het brengt je naar je eigen lege delen, de delen die eerst weer vervuld mogen zijn van eigen bron van liefde. Steeds weer realiseren: ik draag het medicijn in mezelf. Door mezelf weer opnieuw te vervullen, zal ik ervaren dat het licht binnenin mij straalt. Alleen vanuit deze bron zal ik mijn volle purpose kunnen leven en me laten leiden door het leven zelf.

Daarom vraag ik ook aan jullie allemaal om te springen in eigen diepte. Juist de plekken waar je jezelf verlaten hebt, zijn de eerste plekken waar hulp nodig is voor jezelf. Op deze plekken van schaduw ligt het grootste goud. Daarom stippen we nogmaals aan dat eenzaamheid de grootste illusie op aarde is. Er is zo veel hulp beschikbaar als je ‘ja’ zegt tegen ons. Adem en nodig ons uit en we brengen je naar de plekken van pijn en verlatenheid. Juist door de stroming van eigen licht te herinneren, kan je eigen ruimte vervult raken en zal je herinneren: ik ben nog nooit zo groot geweest..”

Meer weten?

Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

Start typing and press Enter to search