Even voorstellen: Malou Tan

Ik ben Malou en houd echt van mijn werk. Sommigen van jullie kennen mijn werk al via persoonlijke channelings of mijn YouTube kanaal. Leuk om hier wat meer te vertellen over mezelf en het werk.

Ik ben helderhorend, ik kon altijd meer horen in andere lagen, maar mijn meest eerlijke antwoord is dat ik zelf ook niet helemaal begrijp hoe het werkt. Het is simpelweg zo dat ik beelden en woorden ontvang uit allerlei dimensies en deze voor je kan vertalen als ik met je werk. Het zit in mijn familie, mijn oma had ook deze heldere lijn. In mijn familie is helderhorendheid niet zo vreemd, toch is het voor sommige mensen een vager begrip.

De beste beschrijving is dat je de informatie die ik ontvang kan zien alsof er meerdere radiozenders zijn waar ik op kan intunen, waar veel informatie beschikbaar is. Ik hoor en zie vooral informatie uit de 5de dimensie en hoger. Als je er van uit gaat dat echt -alles- energie is, kan ik in deze dimensies verbinding maken met de de energetische vibratie van gidsen en spirits die ons advies geven over het leven hier op aarde.

Ik noem het dan ook channelen van light vibrations, omdat het voor mij letterlijk luisteren is en het direct mogen doorgeven van deze berichten. Ik bepaal niet wat de inhoud is, de stroming gaat niet langs mijn hersenen, ik vergeet na afloop meestal meteen wat er gezegd is. De boodschappen kunnen helpen je weer te herinneren waar jouw ziel voor heeft getekend hier op aarde, in dit leven. Soms is het voor mij ook spannend om te vertalen in deze roerige tijden van nu, want hoewel ik altijd licht-boodschappen ontvang, kunnen deze op momenten wel confronterend zijn.

Mijn werk vraagt me telkens weer te vertrouwen op het grotere principe van divine timing. Precies die levenslessen en thema’s die jij nu te leven hebt worden aangestipt. Soms wordt een diepe herinnering wakker gekust, van starfamily tot vorige levens. Het mogen vallen in het vertrouwen dat je altijd precies krijgt wat je nodig hebt op het kruispunt van je huidige levenspad. Soms is dit een uitnodiging van concrete stappen in de wereld, tot het herinneren van grotere levensmissies.

Magie weer mogen ervaren tot in elke cel!

Meer weten?

Stuur een bericht en wij komen binnenkort bij je terug.

Start typing and press Enter to search